Всі категорії
Додати товар

Очисний бальзам mary may vitamin b.c.e cleansing balm 120 мл

620 грн
Опис

Бальзам Mary May Vitamin B.C.E Cleansing Balm чудово видаляє навіть стійкий макіяж, дбайливо очищає зону навколо очей і губ без подразнення, не стягує й не призводить до сухості, насичує шкіру вітамінами й антиоксидантами.
Продукт очищає пори та перешкоджає їх закупорці, усуває надлишки шкірного жиру. Формула містить аскорбінову кислоту — чисту форму вітаміну C, яка допомагає висвітлювати пігментні плями та вирівнювати тон шкіри, усуває тьмяність і сліди втоми, стимулює продукцію колагену, завдяки чому підвищує еластичність, а також надає природне сяйво.
Комплекс вітамінів надає ефект синергії: активи стабілізують і підсилюють ефективність один одного, допомагаючи клітинам боротися з процесом окиснення, запобігають сухості та подразненню шкіри.
Ніжний бальзам-щірбет тане на шкірі, створюючи олійну текстуру, яка ефективно розчиняє сальні корки та зменшує чорні крапки, а під час змішування з водою перетворюється на молочко, яке легко змивається.

Активні компоненти:
Пантенол (вітамін B5) зволожує, пом'якшує й заспокоює, знімає подразнення і свербіж, прискорює загоєння і стимулює регенерацію.
Токоферол (вітамін E) перешкоджає появі зморщок, нейтралізує вільні радикали та запобігає руйнуванню клітин, бореться з наслідками УФ-випромінювання.
Олії оливи та ши інтенсивно живлять, усувають сухість і лущення, насичують вітамінами й антиоксидантами,
Екстракт грейпфрута містить більше вітаміну С, ніж лимон і апельсин. Має антиоксидантну дію, вирівнює тон, усуває набряклість і тонізує.
Екстракт лимона м'яко відлущує й пом'якшує роговий шар, звужує розширені пори та згладжує мікрорельєф, вирівнює колір обличчя, підвищує гладкість і еластичність.
Екстракт винограду багатий на жирні кислоти, вітаміни А і С. Пришвидшує регенерацію, стимулює вироблення колагену, підтримує та сприяє утриманню вологи.
Екстракт граната, насичений дубильними речовинами, допомагає в боротьбі із запаленнями та має бактерицидну дію, заспокоює подразнення, відновлює.

Підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: нанесіть бальзам на суху шкіру, розподіліть м'якими круговими рухами, видаляючи макіяж, і змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 120мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Об'єм:
120 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?