Всі категорії
Додати товар

Ензимна пудра з полином isntree mugwort powder wash

460 грн
Опис

Ензимна пудра з полином Isntree Mugwort Powder Wash м'яко і делікатно очищає шкіру від забруднень і макіяжу, відлущує ороговілий шар епідермісу, заспокоює, ефективно очищає пори, вирівнює текстуру та пом'якшує шкіру.

Пудра ефективно очищає пори від забруднення, розчиняє комедони, чинить антибактеріальну та заспокійливу дію. Ензими папайї і морська сіль ніжно полірують шкіру, що огрубіла, і активізують процеси оновлення, сприяють загоєнню запалень і покращують колір шкіри. Подрібнений порошок полину має антибактеріальну та знезаражуючу дію, глибоко очищає пори та розчиняє жирові пробки.


Низький pH-баланс засобу дозволяє відновити рівень зволоження після очищення, нормалізує та підтримує здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр та нейтралізує агресивну дію проточної води. Легка компактна ємність travel-size дозволяє брати засіб для очистки з собою в поїздки і на дачу.

Основні функції ензимної пудри:

1. Глибоке очищення
2. Відлущування
3. Звуження та очищення пір
4. Відновлення кислотно-лужного балансу.

Основні компоненти, що діють:

Морська сіль сприяє поліпшенню обміну речовин, ущільненню шкіри та її розгладжуванню, має протизапальну та антимікробну дію, очищає, освіжає та зволожує шкіру.

Екстракт полину чудово усуває сухість, зволожує та рятує шкіру від зневоднення. Сприятливо впливає на жирну шкіру, зберігає оптимальний рівень зволоження та нормалізує вироблення шкірного сала. Заспокоює подразнену шкіру, скорочує запалення та попереджає утворення акне. Підвищує опір епідермісу до несприятливих впливів навколишнього середовища та факторів старіння. Вбиває хвороботворні мікроорганізми, сприяє якнайшвидшому загоєнню тріщин і ранок, знімає набряклість.

Папаїн - натуральний фермент рослинного походження, що отримується із соку папаї. М'який відлущуючий компонент, що природно очищає пори. Має освітлюючий ефект, за рахунок чого вирівнює загальний тон шкіри і покращує колір обличчя.

Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру.

Спосіб застосування: насипте пудру на вологі руки, розітріть до появи піни. Нанесіть на шкіру та зробіть легкий масаж круговими рухами. Ретельно змийте водою.

Вага: 15 г

Ingredients: Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Palmitate, Sodium Lauroyl Glutamate, Diglycerin, Papain, Sea Salt, Artemisia Princeps Leaf Powder, Allantoin, Maltodextrin, Water

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?