Всі категорії
Додати товар

Термальний очисний бальзам omorovicza thermal cleansing balm 15ml (travel формат)

950 грн -44% 540 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Термальний очисний бальзам Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml (travel формат)
Код — 071710930
Повна вартість за 15 мл на офіці.зайте - 34$
(вартість 50 мл - 112$ )

Маючи безліч нагород, термальний очисний бальзам Omorovicza працює на очищення вашої шкіри. Потужна, але ніжна формула ефективно видалить усі сліди макіяжу, включно з водостійкою тушшю для вій, водночас доглядає за шкірою й забезпечує, щоб основні інгредієнти не були втрачені. Ваша шкіра залишиться м'якою, гладкою й еластичною завдяки делікатній суміші натуральних, зволожувальних інгредієнтів.

У цьому чорному бальзамі є угорський лікувальний бруд, який допомагає очистити шкіру від забруднень, які засмічують ваші пори, тоді як мигдальна олія поповнює рівень вологи у вашій шкірі. Збагачений високою концентрацією мінералів, як-от кальцій, цинк, мідь і магній, цей очисний бальзам допомагає покращити вироблення колагену, зміцнити шкірний бар'єр і боротися з вільними радикалами. На додаток до Pannon Complex, унікального для Omorovicza, очисний бальзам допоможе вашій шкірі поглинати інгредієнти, сприятливі для шкіри, у такий спосіб покращуючи зовнішній вигляд вашої шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри:
- чутлива
- суха
- жирна
- комбінована/стандартна

Ключові інгредієнти:
- Угорський лікувальний бруд багатий на карбонат кальцію і магнію, гумінову кислоту та фульвокислу, які разом очищають і живлять шкіру.
— Олія солодкого мигдалю, багата на вітамін Е, наповнює шкіру та залишає її м'якою та зволоженою, прибираючи макіяж і забруднення.
- Чудовий аромат квітів апельсина перетворює очищення на чуттєвий ритуал.
- Запатентована Omorovicza система доставки HYDRO MINERAL TRANSFERENCETM залишає шкіру пружнішою, еластичнішою й молодшою.

Спосіб застосування:
Нанесіть невелику кількість на суху шкіру та добре помасажуйте, включно з контурами очей. Працюйте круговими рухами, щоб очистити та стимулювати кровообіг. Видаліть за допомогою вологої, теплої серветки для обличчя (бальзам не гідрофільний!).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?