Всі категорії
Додати товар

Очисний бальзам the inkey list oat cleansing balm, 150 мл

700 грн -15% 600 грн
Опис

Очисний бальзам THE INKEY LIST Oat Cleansing Balm, 150 мл

Цена 600 грн.

Без упаковки.

Зроблено у Великобританії

Засіб 2 в 1: бальзам для вмивання та маска. Очисний бальзам із вівсяною олією і колоїдним вівсом у складі, який не тільки очищає шкіру, але також глибоко її зволожує й живить. Може використовуватися як поживна маска, для сухої, подразненої, запаленої та чутливої шкіри.

Надзвичайно ніжний, але водночас ефективний, цей очисний бальзам із додаванням 3% вівсяної олії та колоїдного вівсяного борошна чудово підтримує рівень вологості, допомагає розгладити дрібну сіточку зморщок, викликаних сухістю шкіри. Колоїдний вівсяний порошок зменшує почервоніння й подразнення, поступово очищає шкіру від чорних цяток.

У косметиці на основі вівса містяться специфічні компоненти, які є тільки в оусі:

це avenanthramides, які мають доведений протизапальний і протисвербіжний ефект;
плюс овес містить бета-глюкан у високій концентрації, які підвищують еластичність шкіри, загоюють, знімають подразнення, зволожують і пом'якшують;
крім того, овес багатий на мінерали та мікроелементи, вітаміни групи B, які важливі для відновлення шкірного бар'єра.
The Inkey List Oat Cleansing Balm — дуже м'який засіб, тому підійде для нормальної, сухої й навіть для найчутливішої шкіри.

Бальзам можна використовувати як поживну маску для обличчя — досить нанести на 10 хвилин, після чого змити. Шкіра після змивання м'якша, ніжна, шовковиста на дотик, дуже добре зволожена, без почервоніння, з ідеальним рівним тоном.

Обміна, повернення і торга НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 150мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?