Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою зволожувальна 15 ml.

110 грн -25% 83 грн
Опис

Стан — новий

Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою зволожувальна ROREC Hydra B5 Essence (15 мл) глибоко живить і зволожує, дбайливо доглядає за шкірою будь-якого типу.

Властивості: Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою і вітаміном B5 чудово бореться з ознаками старіння. Розгладжує шкіру, вирівнює тон, робить її еластичною й дарує сяйво зсередини. Склад: Гіалуронова кислота глибоко живить епідерміс, наповнюючи клітини вологою й у такий спосіб стимулюючи вирівнювання текстури шкіри, розгладження зморщок і надання тонусу шкірі. Вітамін B5 — проникає в клітини, живить їх, сприяє виробленню колагену, завдяки чому шкіра стає еластичнішою та підтягнутішою. Результат: Після використання шкіра стає шовковистою, гладкою та приємною. Проходять лущення, згладжуються дрібні зморшки, а глибокі стають менш помітними. Шкіра стає еластичнішою та пружнішою.

Застосування: Кілька крапель сироватки наноситься на чисту шкіру обличчя, шиї або декольтованої зони та втирається способом масажних рухів. Виробляти оброблення рекомендується щодня перед сном.

15 мл. терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?