Всі категорії
Додати товар

Purito dermha-3 serum 50ml зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою

670 грн
Опис

Активно допомагає боротися зі старінням і в'яненням шкіри. Завдяки гіалуроновій кислоті та її здатності поглинати та утримувати велику кількість вологи, сироватка гарантує шкірі оптимальне зволоження і повертає молодість. Бореться зі зморшками й заломами на рівні дермоепідермального зв'язку, відновлює структуру дерми, значно розгладжує і зміцнює пошкоджений шкірний покрив, забезпечує ліфтинг ефект. Сприяє процесам метаболізму, пом'якшує і покращує текстуру, заспокоює і зменшує подразнення. PURITO DermHA-3 Serum має веганський склад, без ефірних масел, ароматизаторів і спирту, засіб не тестується на тваринах. Пакування для лінійки DermHA-3 виготовлене на 100% з вторинного пластику (PCR).

Активні компоненти:
- Гіалуронова кислота 3 видів - створює тривимірну мережу для відновлення гідробалансу різних шарів шкіри. Забезпечує зволожувальну дію протягом тривалого часу, пом'якшує, покращує еластичність і пружність епідермісу.
- Пантенол - надає відновлювальну та загоювальну дію. Притягує вологу й утримує її в епідермісі, пом'якшує, стимулює регенерацію.
- Комплекс ізолятів центели азіатської (мадекассосід, азіатікозід, мадекассова та азіатікова кислоти) - надає потужний протизапальний, заспокійливий і загоювальний вплив. Стимулює внутрішньоклітинний кровообіг, зміцнює захисний бар'єр шкіри й стінки капілярів, судин.
- Трипептид міді-1 - допомагає в боротьбі з віковими змінами, підвищує еластичність, пружність і щільність тканин, розгладжує наявні мімічні зморшки й заломи.

Спосіб застосування:
Нанести на очищену і тонізовану шкіру обличчя і шиї, делікатно масажуючи. Можна використовувати самостійно або перед нанесенням зволожувального крему.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?