Всі категорії
Додати товар

Ролик зволожувальний навколо очей із гіалуроновою кислотою cahnsai, 25 мл

210 грн -11% 187 грн
Опис

Він одночасно забезпечує масаж, активно зволожує й живить шкіру.

Косметична сироватка делікатно освітлює шкіру, підтягує та згладжує дрібні зморшки. Сприяє зняттю набряків, прибирає темні кола та сліди втоми.

Есенція сприяє омолодженню шкіри, прекрасно тонізує її та надає пружності.
Має охолоджувальний і лімфодренажний ефект.

Легка консистенція косметичного засобу дає змогу рівномірно розподілити сироватку по шкірі, не пересушує і знімає відчуття стягнення.
Вона добре відновлює ніжну шкіру навколо очей, освіжає її та насичує корисними речовинами.

Гіалуронова кислота у складі стане вашим секретом краси та молодості. Вона особливо актуальна для тонкої й чутливої шкіри та сприяє збереженню вологи, тонізує шкіру, надає їй щільність і еластичність. Стимулює обмін речовин, прибирає темні кола, активізуючи захисні функції дерми.

Регулярне застосування есенції позбавить вас набряклостей (мішків під очима), темних кругів, зникнуть дрібні зморшки, глибші — розгладяться. Ваші повіки матимуть здоровий і доглянутий вигляд. А погляд стане сяйним і відпочилим.

ЗАСТОСУВАННЯ: Невелика кількість сироватки за допомогою ролера нанесіть на шкіру навколо очей м'якими, круговими рухами. Використовувати на очищену та тонізовану шкіру вранці та/або ввечері. Так само можна нанести на заломи на лоб, міжбрів, носогубки, на лінії овалу обличчя — у такий спосіб ці ділянки отримувати корисний масаж, покращиться циркуляції крові.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?