Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою cos de baha hyaluronic acid serum

485 грн
Опис

Об'єм 120 мл Країна виробник Південна Корея

Термін придатності до 11 жовтня 2025

Сироватка з гіалуроновою кислотою Cos De Baha Pure Hyaluronic Acid Serum швидко й ефективно насичує шкіру вологою й запобігає зневодненню, ефективно згладжує мімічні зморшки, зменшує виразність глибоких зморщок і зламів, а також запобігає появі нових, стимулює синтез колагену, підвищує пружність і еластичність, покращує захисні функції шкіри.

У разі регулярного використання сироватки шкіра стає еластичною, насиченою та м'якою, текстура згладжується і повертається здорове сяйво. Підходить для сухої та чутливої шкіри.

Косметичний засіб на 78% складається з органічних речовин. Не містить шкідливих домішок (етиловий спирт, сульфати, парабени, ароматизатори, барвники, мінеральні оливи), не створює липкої плівки та не забиває пори. Продукт безводна основа ґрунтується на екстракті листя алое вера.

Гіалуронова кислота — відповідає за глибоке зволоження шкіри та підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру захисний шар, що не має дотику, який перешкоджає випаровуванню вологи та дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі.

Спосіб застосування: кілька крапель розподілити по вологій шкірі обличчя, зверху нанести крем. Засіб може використовуватися для повноцінного самостійного денного (у літню пору) і/або нічного догляду.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 120мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?