Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна есенція сировотика з женьшенем і гіалуроновою кислотою

150 грн
Опис

Властивості: Есенція з екстрактом женьшеню та гіалуроновою кислотою ідеально зволожує, підтягує й живить шкіру. Надає їй здорового вигляду та розгладжує дрібні зморшки. Позбавляє сухості, лущення та інших наслідків зневоднення шкіри.

Склад: Гіалуронова кислота — найпотужніший і найвідоміший зволожувач для шкіри. Вона глибоко проникає в шари епідермісу та живить усі клітини. Завдяки зволоженню зсередини згладжуються заломи та зморшки. Женьшень — дуже популярний в азійських жінок у догляді за обличчям, тілом і волоссям, оскільки має чудовий антивіковий ефект. Знімає набряки та розгладжує зморшки.

Результат: Вже після першого застосування ви відчуєте, як шкіра зволоилася та насичилася. У разі регулярного застосування шкіра має відпочилий, зволожений і здоровий вигляд. Ідеальний засіб для літа — легкий і насичений одночасно.

Спосіб застосування: Після очищення обличчя нанесіть кілька крапель і розподіліть обличчям, шиї та декольте. Насолоджуйтеся гладкою, зволоженою й сяйливою зсередини шкірою. Якщо Вам потрібно більше живлення — нанесіть крем поверх есенції.

100 ml

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Жовтий
Розмір:
  • 100мл
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?