Всі категорії
Додати товар

Уцінка! мультимолекулярна зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою mz skin...

1376 грн -10% 1240 грн
Опис

Уценка! Під час транспортування розслабилася кришечка та частина сироватки витікала (
Об'єм 30 мл (у залишку десь 20 мл)
Чудова можливість познайомитися з шикарною люксовою сироваткою за половину собівартості!🔥

Висококонцентрована сироватка для обличчя, що містить 5 видів гіалуронової кислоти у фірмовому зволожувальному комплексі. Потужні активні компоненти, зокрема екстакти Снігогого гриба та гриба Рейші, мають протизапальну дію, зменшують почервоніння й подразнення, а також рубці. Результат — доглянута, зволожена шкіра із захистом від запалень, а також посиленим водним бар'єром.

Підходить для всіх типів шкіри для щоденного застосування.

Переваги:
👌Забезпечує миттєве та інтенсивне зволоження.
👌Потовщує й запобігає зневодненню, зводячи до мінімуму утворення зморщок.
👌4 потужні активні компоненти миттєво підвищують зволоженість, одночасно допомагаючи заспокоїти та пом'якшити шкіру.
👌Сприяє виробленню природного колагену та ніжно впливає на шкіру.
👌Бореться з передчасним старінням, почервоніннями та тонкими лініями.
👌Шкіра має зволожений, заспокоєний і свіжий вигляд.

Активні інгредієнти:

2% 5-ти молекулярної гіалуронової кислоти — це особливий різновид гіалуронової кислоти, що має високу молекулярну масу. П'ятимолекулярна гіалуронова кислота запобігає втраті вологи з поверхні шкіри та забезпечує високий рівень гідратації. Вона здатна зв'язувати велику кількість води та утримувати її в шарах епідермісу, що призводить до миттєвого глибокого зволоження. Отже, вона перешкоджає втраті тургору, еластичності шкіри, допомагає знизити видимість зморщок і вікових змін. Додатково посилює захисні функції шкірного покриву, вирівнює тон і текстуру.
2% пантенолу — компонент також відомий як провітамін В5, характеризується високою зволожувальною та протизапальною активністю. Має унікальну структуру, завдяки чому глибоко проникає в шкіру, притягує вологу з атмосфери та зв'язується з молекулами води. Водночас не тільки зволожує шкіру, але й підсилює її бар'єрну функцію, запобігаючи трансепідермальній втраті вологи. Пантенол також зазначається своїми омолоджувальними властивостями. Вітамін В5, що утворюється з пантенолу, є попередником коензиму А, який відіграє ключову роль у процесах регенерації шкіри, синтезу колагену й еластину, дає змогу шкірі повернути свою природну еластичність і пружність.
Екстракт тремели фукусоподібний (Снігового гриба) — основне джерело біополісахаридів, включно з бета-глюканами. Бета-глюкани сприяють збереженню вологи в шкірі, підвищують гідратацію й допомагають боротися із сухістю. Вони також мають протизапальні властивості, що сприяють заспокоєнню подразненої шкіри. За своєю дією екстракт Снігового гриба працює, як гіалуронова кислота, забезпечуючи інтенсивне зволоження. Також Сніговий гриб містить антиоксиданти, як-от вітаміни С і D, які допомагають захищати шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів і запобігають передчасному старінню.
Екстракт трутовика лакованого (гриба Рейші) — має унікальні адаптогенні властивості. Вирівнює тон обличчя, зволожує, тонізує шкіру. Компонент містить антиоксиданти, як-от полісахариди та ганодерміки, що захищають шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів, мінімізуючи вікові зміни шкіри. Деякі дослідження показали, що екстракт Рейші може мати певний захисний ефект від ультрафіолетового (УФ) випромінювання, допомагаючи запобігти шкідливню від сонця.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?