Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою medik8 hydr8 b5 intense...

2150 грн

розпродаж до 16 Травень

1720 грн
Опис

Вартість на офіційному сайті 79 євро (приблизно 3300 грн)

30 мл, без коробочки, частина набору

Покращена версія нашої суперсироватки з гіалуроновою кислотою. Hydr8 B5 Intense використовує весь потенціал оригінальної формули-бестселера Hydr8 B5TM, доповнений потрійною силою натуральних зволожувальних чинників (NMF), які спільно забезпечують неймовірний рівень зволоження та глибокої гідратації шкіри.

Під час застосування двічі на день 1 пляшечки вистачає до 2 місяців.

ГОЛОВНІ ПЕРЕВАГИ
Hydr8 B5 IntenseTM стимулює натуральне продукування гіалуронової кислоти в шкірі, запобігає передчасному розпаду молекул ГК, а спільно з додатковою дозою гіалуронової кислоти в складі власне сироватки це забезпечує негайну та тривалу гідратацію на цілий день.
РЕЗУЛЬТАТЫ
Hyd98 B5 IntenseTM допомагає шкірі утримувати належний рівень гідратації навіть у разі зміни температури довкілля, тому шкіра немов постійно купається у волозі.
КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ
Мультимолекулярна гіалуронова кислота, вітамін В5, натуральні зволожувальні чинники (NMF), екстракт ягід саскатун

Швидко поглинається
Інтенсивна версія нашого оригінального бестселера зберегла ту саму невагому текстуру, так само легко поглинану шкірою та слугує порятунком від сухості.

Глибока гідратація
Лише кілька крапель двічі на день можуть змінити вашу шкіру до невпізнання. Просто нанесіть інтенсивну сироватку та миттєво відчуйте заряд зволоження й гідратації.

Потужна формула
Дивовижна сироватка має незвичайний бузковий колір — його забезпечує антиоксидантний екстракт ягід саскатун. Цей поживний інгредієнт захищає природні запаси гіалуронової кислоти в шкірі та забезпечує пружність зсередини.

Як помножено кількість натуральної гіалуронової кислоти в шкірі? Це дуже просто із сироваткою Hydr8 B5 Intense. Вона використовує базовий потенціал оригінальної сироватки Hydr8 B5, але покращена інтесивна версія містить мультимолекулярну гіалуронову кислоту, вітамін В5 і натуральні зволожувальні чинники. Це комплекс потрійної дії забезпечує безпрецедентний рівень гідратації шкіри.

Посилення: Біосахаридна смола діє в парі з гіалуроновою кислотою. Разом вони забезпечують негайне та тривале зволоження на цілий день. Завдяки особливій структурі комбінації інгредієнтів у верхніх шарах шкіри утворюється надійний резервуар вологи, який підтримує пружність і м'якість шкіри.

Стимуляція: Екстракт сої провокує природний процес утворення гіалуронової кислоти в шкірі.

Захист: Супер-ягода саскатун, багата антоціанами, запобігає руйнуванню гіалуронової кислоти в шкірі та підвищує здатність шкіри утримувати рівень вологи.

Потрійний бустер: це потужне зволоження шкіри, глибока гідратація та забезпечення пружності та гладкості шкіри.

NMF, натуральні зволожувальні чинники в нашій шкірі природним способом виробляються натуральні зволожувальні чинники, як-от амінокислоти, жирні кислоти та натрій PCA. Ці елементи утримують вологу в шкірі та підсилюють рівень гідратації. Додатковий заряд NMF допомагає відновити еластичність шкіри та сприяє її оптимальному функціонуванню.

Вранці та ввечері після очищення нанести масажними рухами 6 крапель сироватки Hydr8 B5 Intense на шкіру обличчя, шиї та декольте.

Почекати до поглинання, потім нанести зволожувальний крем.

Мультимолекулярна гіалуронова кислота
Має унікальну здатність притягувати та утримувати в 1000 разів більше води, ніж її власна маса; притягує вологу з довкілля до шкіри, живлячи та пом'якшуючи її.

Вітамін В5
Також відомий як пантенол, допомагає шкірі утримувати вологу та сприяє регенерації клітин.

NMF, натуральні зволожувальні чинники
Пірролідонкарбонат натрію, гліцерин, сечовина, білки, цукри, 15 різних амінокислот, молочна кислота, креатин тощо. Ці натуральні компоненти зв'язують і утримують воду для максимальної гідратації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?