Всі категорії
Додати товар

Envie milk luxury двофазний спрей з молочними протеїнами

600 грн -5% 575 грн
Опис

Спрей сприяє відновленню структури та зволоженню волосся, завдяки своїй унікальній формулі, яка не обтяжує волосся та полегшує розчісування. Молочні протеїни у складі допомагають активно виробляти колаген, що зміцнює та відновлює структуру кожної волосини та кутикулу волосся, надаючи їм життєву енергію, гладкість та блиск. Молочний цукор лактоза зволожує волосся, робить його більш яскравим та усуває ламкість.

Двофазний спрей з молочними протеїнами має такі основні властивості: полегшує розчісування, надає об'єму, зволожує волосся та захищає його від шкідливого впливу високих температур. Він робить волосся шовковистим та блискучим, надаючи йому здоровий та доглянутий вигляд. Для найкращих результатів ми рекомендуємо використовувати двофазний спрей разом з іншими продуктами з даної серії. Це допоможе забезпечити повний догляд за волоссям та підвищити ефективність.

Інструкція: Добре струсіть флакон перед використанням, щоб змішати обидві фази. Нанесіть спрей на вологе волосся після використання шампуню та кондиціонера з нашої серії. Рівномірно розподіліть спрей на всій довжині волосся, уникаючи нанесення на коріння. Не змивайте спрей з волосся. Продовжуйте укладання волосся звичним способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Другой