Всі категорії
Додати товар

Шампунь bioxsine проти випадіння для жирного волосся лікувальний 300 мл туреччина

615 грн
Опис

Шампунь Bioxsine проти випадіння, для жирного волосся, 300 мл, Туреччина.
Лікувальна класифікація,
Призначення проти випадання волосся
Тип волосся ослаблене і тонке, жирне.
Шампунь проти випадання волосся Біоксин – це запатентований комплекс рослинних екстрактів, вітамінів та мінеральних речовин Biocomplex B11. Він створений спеціально для тих людей, які бажають зупинити або запобігти надмірному випаданню, а також зберегти силу та еластичність волосся.

Завдяки збалансованому складу, шампунь Біоксин та його активні компоненти BIOCOMPLEX B11 м'яко очищають волосся та шкіру голови. Водночас вони допомагають зупинити випадання, впливаючи на причину: зміцнюють волосяні цибулини та збільшують густину.

Шампунь Біоксин (Bioxsine) створений на основі фітосполук, отриманих шляхом спеціальної екстрактації та додаткового очищення рослинної сировини, завдяки чому:

має дієву концентрацію активних компонентів;
перешкоджає випаданню волосся;
сприяє зміцненню та росту волосся.
Вітамінно-мінеральні добавки у складі шампуню Біоксин живлять шкіру голови, зміцнюючи волосяні фолікули, надають волоссю здорового вигляду і яскравого блиску. Шампуні не містять агресивних ПАР і барвників, не пересушують шкіру голови, мають себорегулюючу дію.

Ефективність та безпека шампунів Біоксин доведено під час клінічних досліджень, проведених незалежною лабораторією Dermatest (Німеччина), а також Павійським Університетом (Італія, 2011р).

Спосіб застосування
Нанесіть шампунь на змочене волосся, нидно утріть кінчиками пальців у шкіру голови протягом 1.5 - 2 хвилин, потім ретельно змийте.

Для отримання позитивного результату рекомендується використовувати шампунь постійно.

склад
Флавоноїди, фітогормони, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, Е, цинк, залізо, кальцій, магній, калій, мідь, ненасичені жирні кислоти Омега 6, Омега 9.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл