Для багатьох жителів не Середземноморського регіону смак оливкової олії
незвичний, тому компанія Моніні створила олію Extra Vergine Delicato з
неінтенсивним смаком. Його ще називають «олією для новачків». Воно ідеально
підійде для тих, хто пробує оливкову олію вперше, а також для тих, хто любить
відчувати смак страви, а не олії. При цьому оливкова олія Делікато зберігає
всі корисні та поживні речовини.
У 1920 році, в Сполето, одному із середньовічних містечок центральної Італії,
відомий купець Дзефферіно Моніні заснував виробництво оливкової олії. Ідеальні
кліматичні умови та наполеглива праця сім'ї Моніні зробили оливкову олію цієї
марки відомою не тільки в Італії, а й далеко за її межами. З покоління в
покоління передаються секрети виробництва оливкової олії, що певно
зберігаються.