Все категории
Добавить товар

Розпродаж складу! торг! мотоштани scoyco p027-2, розмір 32

2299 грн
Описание

Виробник: Scoyco

Матеріал: поліестер, нейлон, полівінілхлорид.
Розмір: 32 (М)
Колір: чорний.
Призначення: для мотоциклістів.

Регулярно катаєтеся на мотоциклі та підшукуєте відповідне спорядження? У такому разі приділяйте особливу увагу вибору якісних міцних штанів. Гарний варіант — штани SCOYCO P027-2.

Призначення
Ці штани призначені для катання на мотоциклі влітку та популярні серед найрізноманітніших шанувальників цього різновиду транспорту — від абсолютних новачків до досвідчених водіїв. Вони досить міцні, щоб не протертися про бак і сидіння мотоцикла впродовж тривалої експлуатації, і водночас у них не жарко. Штани обладнані захисними пластинами та оберігають користувача від травм у разі падіння.

Опис
Матеріалом для виготовлення цих штанів слугують синтетичні тканини з волокон поліестеру та нейлону. Зона сідниць, стегон і колін посилена високоміцною тканиною D500, що неабияк підвищує загальну зносостійкість штанів. Оптимальну вентиляцію забезпечують вставки та підкладка із сітчастого матеріалу. Знімні захисні пластини для колін і стегон виготовлені з міцного, податливо-пружного полівінілхлориду, який чудово поглинає енергію удару. Самі пластини пройшли сертифікацію та марковані європейським знаком CE. Щоб підвищити безпеку водія під час їзди вночі на штанах є світловідбивні елементи.

Переваги:

Виготовлені з високоякісних матеріалів, підтверджених маркуванням CE.
Обладнані застібками-липучками на талії та манжетах штанин, що дають змогу відрегулювати їхній розмір.
Підходять як для катання містом, так і для тривалих туристичних поїздок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Пол:
Для мужчин
Тип:
Мотоштаны и комбинезоны

Похожие товары