Все категории
Добавить товар

Бальзам для губ biotherm beurre de levres

290 грн
Описание

Новий! Оригінал!
Терміни до 09.26
Пронизливий морозний вітер, активне ультрафіолетове випромінювання або сухе повітря у приміщенні позначаються не лише на стані шкіри і волосся, а й на стані ваших губ. Вони стають сухими і шорсткими, з хворобливими ранками і неприємними полущеними пластівцями, що зовсім не прикрашає зовнішність дівчини. Для ефективного захисту і відновлення використовуйте спеціалізований бальзам Beurre De Levres від відомого французького бренда Biotherm.

Компактний флакончик зі зручним дозатором не займе багато місця у сумочці або косметичці, але завжди буде під рукою у разі першої необхідності. У збалансованому складі скомпоновані 5 основних інгредієнтів: олії абрикоса, коріандру, жожоба, пасифлори і макадамії, вони інтенсивно живлять губи і відновлюють нормальний гідроліпідний баланс клітин.

Екстракт акації делікатно видалить відмерлі тканини, а фруктові кислоти розгладять поверхню, надавши вустам додатковий об’єм і наповненість. Бальзам Biotherm Beurre De Levres вразить вас ніжним, ледь помітним ароматом троянд, лимона і персика, а також приємною напівпрозорою консистенцією, яка комфортно відчувається і стане прикрасою щоденного макіяжу.

Спосіб застосування: наноситься рівномірним шаром на всю поверхню губ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары