Все категории
Добавить товар

Тональный крем enough collagen moisture foundation spf15

180 грн
Описание

В наявності є всі тони: 13, 21 та 23‼️

Головні причини ефективності тонального крему Collagen Moisture Foundation SPF15
В основі всієї магії тональної основи лежить унікальна формула з натуральними компонентами:
бета-глюкан,
гіалуронова кислота,
колаген,
екстракт азіатської центели.
Усі разом компоненти діють у кількох напрямах. По-перше, захищають шкіру від різних негативних впливів, будь то ультрафіолетові промені, висока температура, подразники та інше.
По-друге, зберігають структуру шкіри, роблять більш рівною без зморшок і складок, повертають пружність, заспокоюють і запобігають лущенню.
По-третє, живлять шкіру різними корисними компонентами та утримують необхідний рівень вологості епідермісу. Це призводить до нормалізації зовнішнього вигляду та гальмує процеси старіння.
Чому варто замовити тональний крем Collagen Moisture Foundation SPF15?
Комплексний підхід
Він не просто служить основою для макіяжу, але й має цілий набір корисних властивостей, наприклад, живить шкірні покриви корисними мікрокомпонентами та зволожує.
Догляд та турбота
Щоденне використання тональної основи не завдає шкоди здоров'ю шкіри, завдяки унікальній формулі, крем запобігає старінню та має відновлюючі властивості.
Безпечні компоненти
Склад крему Collagen Moisture Foundation SPF15 багаторазово протестований і не становить жодної небезпеки, що дозволяє використовувати його щодня.
Стійкий ефект
Тональна основа зберігає свою структуру і всі позитивні властивості протягом усього дня і має стійкість до впливу навколишніх факторів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 100мл
Продавец
irina7077
irina7077
Кропивницкий
92% выполненных заказов
Была

Похожие товары