Все категории
Добавить товар

Cos de baha centella gel cream крем гель для чувствительной кожи с центеллой

490 грн -9% 450 грн
Описание

Cos De BAHA Centella Gel Cream – гель-крем, який заспокоює роздратовану, запалену, проблемну шкіру. Забезпечує інтенсивне зволоження, нормалізує та підтримує оптимальний гідроліпідний баланс, не допускає надлишкового вироблення шкірного жиру. Завдяки унікальній формулі миттєво вбирається, не забиває пори. Підходить для денного та вечірнього догляду.

І хоч ми думаємо, що наша шкіра завжди в хорошому стані, насправді ми завжди піддаємося впливу шкідливих зовнішніх факторів, таких як тверді частинки, забруднення навколишнього середовища та ультрафіолетові промені, які пошкоджують шкіру в цілому. Усередині нашої шкіри постійно відбувається боротьба із вільними радикалами.
Крем із центелою стане відповіддю на це запитання. Листя і стебла центелли містять інгредієнти, які дуже ефективні для лікування та додаткового стимулювання синтезу колагену. Також добре використовувати цей крем, коли ви відчуваєте, що ваша шкіра дуже чутлива.

Активні компоненти:

Крем на 80% складається з екстракту центелли азіатської – яка відновлює пошкоджений шкірний бар'єр, сприяє загоєнню та регенерації при різних пошкодженнях. Знімає почервоніння, подразнення та запалення, знижує чутливість та підвищує захисні функції шкіри. Має антимікробні та антибактеріальні властивості. Зміцнює стінки капілярів та судин, стимулює кровообіг та зменшує прояви куперозу.

Екстракт листя алое – глибоко зволожує шкіру, усуває сухість та лущення. Сприяє регенерації та загоєнню ран, тріщин, порізів та інших ушкоджень. Заспокоює та пом'якшує шкіру, робить її пружною та гладкою.

Екстракт листя камелії – має антиоксидантні, протизапальні та заспокійливі властивості. Зміцнює стінки судин, покращує кровообіг, освітлює та омолоджує шкіру.

Пантенол та алантоїн – заспокоюють і захищають подразнену шкіру, зволожують, живлять та пом'якшують епідерміс. Усувають свербіж, сприяють загоєнню мікротравм.

Кофеїн – прискорює процеси кровообігу, усуває набряклість та припухлість.

Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу, для відновлення після салонних процедур, для щоденного догляду за шкірою, схильною до куперозу.

45мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • Другой
Объем:
40 мл 50 мл
Назначение:
Антиакне Питание

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?