Все категории
Добавить товар

Интенсивный крем с витамином с kat burki vitamin c intensive face cream

1299 грн
Описание

✅Широкий выбор оригинальной косметики, ухода и аксессуаров, смотри Мои объявления

Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream – крем для лица, 50 мл.

Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream — крем із максимально ефективним складом, у якому є вітаміни та рослинні екстракти, дійсно здатні повернути молодість і свіжість шкірі обличчя. Він спеціально розроблений для розв'язання таких проблем:
✔️Процеси старіння й дрібні зморшки.
✔️Підвищена пігментація шкіри.
✔️Тьмяність і млявість.
✔️В'ялість і наслідки щоденних стресів.

Збалансований склад крему діє комплексно, ефективно вирівнюючи тон обличчя, мінімізуючи ознаки старіння, відновлюючи внутрішню структуру епідермісу, роблячи його гладшим і молодим. Регулярне використання Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream також допоможе позбутися слідів втоми, втрати тургору, тьмяності та в'ялості.

Активними компонентами Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream є:
✔️Комплекс KB5™ — квіткова вода арніки, лаванди, календули та ромашки, а також екстракт центели. Лікарські рослини швидко оздоровлять і оновлять шкіру, позбавлять від сухості, подразнень, почервоніння й в'ялості.
✔️Вітамін С - один із найбільш рекомендованих для омолодження шкіри компонентів, чий результат дії — помітне освітлення, вирівнювання тону, захист від пігментації, антиоксидантний ефект.
✔️Комплекс морських мінералів — насичення шкіри поживними речовинами, запуск процесів регенерації, ліфтинг і мінімізація зморщок.
✔️Екстракт грибів рейші - забезпечить відновлення міжклітинних з'єднань, запустить процеси регенерації в шкірі, підвищить пружність і поверне здорове сяйво.
✔️Вітамін Е — відновлення захисного бар'єра шкіри, її згладження й активний захист від процесів старіння.
✔️MSM — джерело органічної сірки, необхідної для нормального стану нашої шкіри, що захищає її від запалень і подразнень.

Комплекс лікувальних інгредієнтів у складі активно впливає на процеси регенерації, запускаючи оновлення клітин, що проявляється у формі освітлення шкіри, її помітного підтягування, розгладження зморщок. Ефект від впливу активних компонентів ви обов'язково помітите у разі регулярного застосування Kat Burki Vitamin C Intensive Face Cream. Воно забезпечить такі результати:
✔️Позбавлення ознак втоми та стресів.
✔️Освітлення пігментації та вирівнювання тону обличчя.
✔️Згладжування зморшок і захист від появи нових.
✔️Стимуляція вироблення колагену та підвищення тургору шкіри.
✔️Ущільнення структури епідермісу, капілярної системи, відчутне освітлення шкіри.
✔️Свіжість, молодість і здорове сяйво шкіри.

Крем тестований дерматологічно та підходить навіть для чутливої шкіри. Вже після першого застосування ви помітите активне зволоження й комфорт втомленої шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Проффесиональная Элитная
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение Восстанавливающее Для сияния кожи Лифтинг Против пигментных пятен

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?