Все категории
Добавить товар

Крем проти веснянок відбілюючий 20 мл

100 грн
Описание

Крем від веснянок Qiskinbo Whitening Freckle усуває пігментні плями, запобігає їх повторній появі та надає освітлювальну дію. 

У складі:

Ніацинамід — відновлює бар'єрні функції шкіри, одночасно діючи як антиоксидант, а завдяки збільшенню швидкості регенерації клітин і природному виробленню ліпідів зменшує глибину зморщок, збільшуючи вироблення колагену, і зменшує пігментацію, контролюючи кількість пігменту, який передається з меланоцитів на шкірі.

Аскорбінова кислота — вирівнює тон шкіри, пригнічує вироблення меланіну, синтезує колаген, уповільнює процеси старіння.

Бетаїн — активно зволожує, має кондиціонувальну дію, знімає подразнення шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево- активних речовин надає на шкіру обличчя зміцнювальну та пом'якшувальну дію.

Токоферол — антиоксидант, захищає клітини шкіри від шкідливого впливу вільних радикалів, появі яких сприяє ультрафіолетове випромінювання та інші негативні чинники довкілля (повітряні гази, тютюновий дим).

 

Застосування: Наносити на очищену шкіру обличчя, шиї та зону декольте або локально на зони з підвищеною пігментацією, легкими масажними рухами. Можна використовувати вранці та ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 20мл
Объем:
20 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?