Все категории
Добавить товар

Some by mi заспокійливий сонцезахисний крем truecica aqua calming suncream...

500 грн -1% 499 грн
Описание

Some By Mi Заспокійливий сонцезахисний крем Truecica Aqua Calming Suncream SPF50+/PA++++ - 50ml
Some By Mi - Заспокійливий сонцезахисний крем - крем для обличчя з екстрактом центелли азіатської, який заспокоює шкіру та стимулює процеси регенерації. Хімічні фільтри у його складі забезпечують високий рівень захисту від UVA і UVB променів, а аденозин уповільнює процеси старіння, бореться зі зморшками й освітлює шкіру. Ніацинамід додатково зміцнює захисний бар'єр, регулює секрецію себуму, має антиоксидантну та протизапальну дію. Гіалуронова кислота зв'язує воду в епідермісі, тому підтримує оптимальний рівень зволоження, а пантенол загоює, заспокоює та покращує еластичність шкіри.

Активні компоненти:
хімічні фільтри - захищають від сонячного випромінювання,
екстракт центелли азіатської - має заспокійливі й антибактеріальні властивості, стимулює процеси регенерації,
ніацинамід - зміцнює захисний бар'єр шкіри, регулює секрецію шкірного сала, має антиоксидантні, протизапальні та освітлювальні властивості, звужує пори,
аденозин - уповільнює процеси старіння шкіри, бореться зі зморшками й покращує еластичність, прискорює регенерацію та вирівнює тон шкіри,
гіалуронова кислота - зв'язує воду в епідермісі, підтримуючи оптимальний рівень зволоження, розгладжує,
пантенол - загоює, заспокоює і зволожує, зменшує втрату води через епідерміс, надаючи йому м'якість і еластичність, стимулює поділ клітин, завдяки чому має відновлювальну дію, покращує ліпідний бар'єр.
Дія засобу:
захищає шкіру від UVA і UVB випромінювання,
заспокоює,
регенерує,
має антиоксидантну дію,
зволожує,
уповільнює процеси старіння шкіри.
Наш косметолог рекомендує засіб для:
усіх типів шкіри.
Спосіб використання: Нанести необхідну кількість крему на шкіру обличчя, шиї та декольте приблизно за 30 хвилин до запланованого виходу на сонце. У разі тривалого перебування на сонці повторно нанести крем приблизно через 2 години. Використовувати засіб як останній етап догляду за шкірою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 50мл

Похожие товары