Все категории
Добавить товар

Medi-peel peptide 9 volume & tension tox cream pro антивозрастной лифтинг-крем для лица

660 грн
Описание

MEDI-PEEL Peptide 9 Volume & Tension Tox Cream PRO Антивіковий ліфтинг-крем з матриксилом, аргіреліном та вольюфіліном.
Оновлена версія крему – PRO. Завдяки вдосконаленій формулі в 2 рази швидше насичує шкіру корисними компонентами та забезпечує ефект ліфтингу. Крем живить, пом'якшує, зволожує шкіру. Збалансований тандем омолоджувальних активів відновлює еластичність, підвищує пружність, розгладжує зморшки та зміцнює овал обличчя.

-Matrixyl®3000 (Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1): Цей ексклюзивний комплекс, насичений матрикінами, активізує клітинні процеси та зміцнює позаклітинний матрикс. Він стимулює виробництво колагену та гіалуронової кислоти, гарантуючи підтягування, розгладжування та зміцнення шкіри.
-Аргірелін та ацетил октапептид-3: Ці пептиди імітують дію ботулотоксину, запобігаючи утворенню мімічних зморшок та зміцнюючи шкіру.
-Нонапептид-1: Склад, збагачений 7 амінокислотами, блокує активність тирозинази, запобігаючи появі пігментних плям.
-Трипептид міді (Copper Tripeptide-1): Сприяє виробництву колагену та еластину, запобігаючи старінню шкіри та прискорюючи її регенерацію.
-Трипептид-1: Ефективно протистоїть фотостарінню, активізує синтез колагену та захищає від впливу вільних радикалів.
-Гексапептид-9: Покращує стан шкіри, стимулюючи виробництво колагену та зменшуючи глибину зморшок.
-Пальмітоїл пентапептид-4 Цей революційний пептид, що складається з 5 амінокислот, активно порівнюється з ретинолом у плані ефективності, але без побічних ефектів у вигляді подразнення.
-Волюфілін у складі – унікальне досягнення французької компанії SEDERMA, активує мікроциркуляцію в шкірі, ущільнює її, робить шкіру більш пружною. Насичує шкіру майже всіма видами вітамінів.
-Комплекс Multi Ex BSASM Plus™ (екстракт зеленого чаю, центели азіатської, солодки, розмарину, ромашки) заспокоює шкіру, знімає почервоніння та подразнення, освіжає та пом'якшує її. Сприяє загоєнню ранок та пошкоджень, має протизапальну дію.
-Амінокислоти запускають синтез колагену та еластину, відновлюють та загоюють шкіру, нормалізують водний баланс, борються з лущеннями та подразненнями.

Крем омолоджує шкіру, повертає їй тонус, підтягує та формує гарний овал. Він насичує шкіру вологою та цінними речовинами, освіжає, надає здорового сяйва. Шкіра розгладжується, стає пружною та доглянутою.

Спосіб застосування: Після тонера і сироватки нанести необхідну кількість засобу на шкіру обличчя і рівномірно розподілити масажними рухами.

50g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Красный
Размер:
  • 50мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?