Все категории
Добавить товар

🌊bioderma hydrabio gel-creme зволожуючий гель-крем для обличчя

75 грн -47% 40 грн
Описание

💎 Оригінальна мінітюра (пробник) 5ml. Виробництво Франція.
40грн. за одиницю

👨‍💻Свіжі терміни! Придатний до 12.2025р.
💦 Біодерма Гідрабіо зволожуючий гель крем для обличчя
😉Вік: 18+
🌊Призначення: зволоження
⌚Час застосування: універсальний
👩‍⚕️👨‍⚕️Класифікація: аптечна, дерматокосметика
✅Тип шкіри: чутлива

💙Інтенсивно і на тривалий час зволожує ніжну шкіру обличчя. Для комбінованої, сухої, нормальної та чутливої ​​шкіри.

Зволожувальний гель-крем Bioderma Hydrabio Gel-Creme є справжньою чарівною паличкою для надання шкірі обличчя здорового сяйва. Засіб має наділений здатністю глибоко проникати у тканини шкіри, забезпечувати покриву відновлення, а також підтримувати баланс вологи у клітинах, завдяки унікальному біологічному комплексу Aquagenium. Воно ідеально підійде для комбінованої та нормальної шкіри.

Вітамін РР, що містяться у складі цього продукту, створюють міцний захисний бар'єр на поверхні шкіри, покликаний запобігати негативному впливу факторів навколишнього середовища на покрив. Крем усуває зроговілі клітини, завдяки саліциловій кислоті, що входить до його складу. У результаті застосування цього продукту рельєф епідермісу вирівнюється та розгладжується. Вітамін Е, що ним було збагачено крем, надійно захищає покрив від окислювання та запобігає передчасному старінню епідермісу.

Завдяки легкій консистенції, гель-крем швидко поглинається шкірою, не закупорюючи пори. Засіб не містить у своєму складі парабенів і не викликає алергії, тому його можна застосовувати власницям чутливої шкіри. Застосовуйте цей крем-гель, і кожен дотик до вашої шкіри буде м'яким і комфортним, а приємний ненав'язливий аромат цього продукту даруватиме вам чудовий настрій на весь день.

💟 Спосіб застосування: Наносити вранці та/або ввечері на попередньо очищену шкіру обличчя та шиї, бажано Міцелярним Лосьйоном Гідрабіо Н2О. Чудова основа під макіяж

Склад:
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, SQUALANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, C14-22 ALCOHOLS, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, STEARETH-21, DISODIUM EDTA, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, RHAMNOSE, MALACHITE EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 5мл