Все категории
Добавить товар

Емульсія для обличчя bioaqua vitamin e emulsion 100 ml

95 грн
Описание

Тип засобу: Інший засіб

Для чого: Омолоджуюча емульсія зволожує і живить шкіру обличчя. Має легкий відбілюючий ефект. Повертає еластичність шкірі і свіжий вигляд. Лікує мікро пошкодження.

Активні компоненти: Вітамін Е (вітамін молодості) - один з найкорисніших для шкіри обличчя вітамінів. Він глибоко зволожує шкіру, сповільнює її старіння, розгладжує зморшки, робить шкіру м'якою і сяючою.

Масло жожоба - володіє живильною і регенеративним дією - покращує тугор шкіри. Чудово вбирається і здатне проникати в найглибші шари шкіри, забезпечуючи глибоке зволоження та живлення шкіри, стимулюючи регенеративні процеси. Крім цього, на відміну від мінеральних масел, масло жожоба не закупорює пори шкіри. Замість цього, воно створює на поверхні шкіри легкою газопроникних захисну плівку, оберігаючи шкіру від надмірної втрати вологи.

Масло кісточок апельсина - відбілює шкіру і бореться з пігментацією, розгладжує зморшки і попереджає поява нових, стимулює вироблення колагену, виводить токсини, зволожує і тонізує шкіру.

Спосіб застосування: Використовувати щодня вранці і ввечері після очищення. Нанесіть необхідну кількість на шкіру обличчя. Ніжно масажувати до повного вбирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?