Все категории
Добавить товар

Натуральний омолоджуючий крем коензим q10 norm 25 мл.

345 грн
Описание

Тип засобу: Крем

Кілька примірників у наявності

Анти віковий крем Коензим Q10 Norm для нормальної та комбінованої шкіри, а також для повік і навколо очей. Високоефективний рецепт з дією, що омолоджує «antiage». До складу входять цінні натуральні компоненти від французьких косметологів у галузі нейрокосметики. Забезпечує глибоке зволоження всіх шарів шкіри із доставкою цінних поживних інгредієнтів цього крему. Розгладжує зморшки, гальмує процеси старіння, знімає подразнення та алергічні реакції, покращує колір обличчя, знімає набряки, захищає від впливу негативних зовнішніх факторів. Крем має ніжну шовковисту консистенцію, економічний у використанні. Добре вбирається, робить шкіру оксамитовою, матовою без жирного блиску.

Склад:
Коензим Q10 (убіхінон) – це високоефективний натуральний компонент серії «antiage» – справжній еліксир молодості. Проникаючи в шкіру, виконує роль антиоксиданту, запобігаючи старінню на клітинному рівні. Частково виробляється самим організмом, частково надходить до нас із їжею і є одним із найважливіших елементів, що дозволяє зберегти молодість та активний спосіб життя. Але найбільш швидкий ефект, що омолоджує, цей компонент надає, безпосередньо впливаючи на шкіру в складі різних кремів. Адже при прийомі убихинона всередину, до клітин шкіри дійде дуже мала кількість компонента, оскільки його поглинуть клітини мозку і серця, які потребують його. Коензим Q10 у складі крему легко проникає через епідермальний бар’єр шкіри, досягаючи глибоких шарів епідермісу. Він стимулює відновлення вітаміну Е (токоферолу), покращує енергетичний баланс клітин та підтримує оптимальну роботу мітохондрій. За своєю суттю це незамінний елемент живлення клітин, що забезпечує помітну регенерацію шкірного покриву, розгладжування дрібних зморшок та запобігання появі нових, поліпшення еластичності та пружності шкіри, покращення кольору обличчя за рахунок кращого насичення клітин киснем. Коензим Q10 є природним елементом для організму, він добре переноситься, не викликає жодних побічних ефектів та алергічних реакцій.

Calmosensine™ Препарат Calmosensine – результат однієї з розробок так званої нейрокосметики, і є гарною альтернативою пластичної хірургії та іншим антивіковим методикам, що потребують відвідування клінік. Напрямок нейрокосметології заснований на впливі на нервову систему шкіри, адже саме її стан безпосередньо впливає на обмінні та регенеруючі процеси. Calmosensine сприяє виробленню енкефалінів (так званих «молекул комфорту»), а також ендорфінів, які стимулюють клітини шкіри, що беруть участь у боротьбі зі старінням. В результаті мімічні зморшки пропадають, а сама шкіра набуває більш щільної та еластичної структури. Вплив зовнішніх факторів (сонце, мило, забруднення та ін) провокує нейрогенне подразнення шкіри, яке проходить самостійно, варто лише усунути фактор подразнення. Але особливо чутлива шкіра піддається подібним впливам постійно, що з часом призводить до змін клітинного рівня. Актив Calmosensine розроблений французькими косметологами з огляду на всі вимоги чутливої ​​шкіри. До складу Калмосенсін входить липо-Аргініл-Тірозін, який є біомімічним пептидом, присутнім у природному вигляді в організмі та виконує функцію передачі нервово-м’язового збудження. За своєю дією Calmosensine нагадує уколи ботокса, оскільки сприяє розслабленню мікро м’язів.

PreBiulin AGA (Пребіулін) Prebiulin AGA – рослинний пробіотик на базі інуліну з блакитної агави та цикорію. За рахунок унікального механізму дії “зволоження через мікрофлору” забезпечує супер-зволоження шкіри, перевершуючи за результатами тестів гіалуронову кислоту! Протидіяє негативному впливу консервантів на шкіру, швидко відновлює і балансує мікрофлору, має кондиціональну дію, регулює і покращує запах тіла. На сьогоднішній день Prebiulin AGA є першим на ринку інгредієнтом для гідратації з подібним механізмом дії. Має сертифікати Ecocert/Cosmos.

Гідролат лаванди – підходить для всіх типів шкіри, регенерує пошкоджену, витончену, запалену, роздратовану. Може використовуватись у чистому вигляді для зняття косметики. Знімає свербіння, заспокоює шкіру після опіків, …

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?