Все категории
Добавить товар

Нічна маска для обличчя moods відбілююча та ультразволожуюча, 100 мл

645 грн
Описание

Thailand.
Підходить для сухої чутливої, обвітреної шкіри обличчя або шкіри, що схильна до лущення.

Коли потрібно зволожити шкіру і позбавитися від сухості, зазвичай вдаються до допомоги маски, а кращий варіант це натуральна тайська відбілююча маска для обличчя Horse oil.
Ще це дуже зручно: маску можна використовувати як нічний крем . Склад цієї відбілюючої маски для обличчя ідеально збалансований для максимального результату.

Дія:
1. Кінський жир - неперевершений засіб для зволоження і живлення шкіри, близький за складом з людським жиром. Він здатний проникати в глибокі шари шкіри, доставляючи туди поживні речовини, оновлюючи і омолоджуючи, а так само утримує вологу в клітинах шкіри.
2. Колаген необхідний шкірі для відновлення власних колагенових волокон, яких з часом стає менше. Він повертає втрачену пружність і розгладжує зморшки.
3. Рослинний арбутин блокує зайве вироблення меланіну, освітлює пігментні плями і веснянки, повертає шкірі здоровий колір.
4. Вітаміни С і Е це вітаміни молодості. Вони усувають сухість, вирівнюють рельєф шкіри, знімають запалення і подразнення, розгладжують вже існуючі зморшки і запобігають появі нових зморшок.
Тайська відбілююча маска для обличчя при регулярному застосуванні відновить навіть саму запущену шкіру, наповнить її вологою , позбавить від сухості і зморшок і поверне гарний, рівний тон на довгий час.

Застосування:
Нанести на очищену шкіру обличчя і шиї замість нічного крему, вранці змити.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Объем:
100 мл
Назначение:

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?