Все категории
Добавить товар

Lululun маска для поліпшення тону і тонусу зрілої шкіри

285 грн
Описание

LuLuLun Маска для поліпшення тону і тонусу зрілої шкіри Over 45 Blue Iris (7 шт)

маска для догляду за шкірою старше 45 років. Знімає ознаки втоми, прибирає тьмяність шкіри, злегка освітлює і надає сяйво. Тонізує, посилює пружність. Запобігає передчасному старінню. Шкіра стає м'якою і пружною. Маски мають унікальну тришарову структуру, щільно прилягають до обличчя, захоплюючи зони особливої ​​уваги - області навколо очей і рота, крильця носа.
Компоненти просочення містять в собі все необхідне для адаптації до будь-якої шкіри, розкривають її можливості:

Екстракт кореня ірису - містить велику кількість вітаміну С, має антиоксидантні властивості, захищає шкіру від передчасного старіння. Освітлює шкіру і надає їй сяйво.
Екстракт кори вільхи - живить втомлену шкіру, активізує бар'єрні функції шкіри. Усуває роздратування, має властивості антиоксиданту.
Екстракт кокоса - живить і тонізує шкіру обличчя. Покращує текстуру і сприяє відновленню епідермісу. Добре проникає в глибокі шари шкіри і насичує її живильними речовинами.
Тетрапептид-10 - стимулює вироблення колагену і еластину, підтримує пружність шкіри і зменшує зморшки. Усуває застарілий роговий шар. Разом з ним зникає тьмяність, шкіра оновлюється, стає оксамитовою і гладкою.

Спосіб застосування: після вмивання протріть шкіру тоніком. Відкрийте упаковку, дістаньте одну маску і рівномірно розподіліть її на обличчі, залиште на 15-20 хвилин для впливу. Зніміть маску і легкими масажними рухами втирайте залишки маски в шкіру до повного всмоктування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?