Все категории
Добавить товар

Дует ,,мультимаскінг''маска&скраб від yves rocher

330 грн -10% 300 грн
Описание

Дует з органічних засобів по догляду за обличчям, від Yves Rocher)Живильна маска з календулою біо&Очищувальний скраб з ромашкою римською. -Ця органічна маска з Календули глибоко відновлює та живить суху втомлену шкіру.
Його +: заспокійлива текстура бальзаму ніжно обволікає шкіру та робить її м’якою та пружною.
Пробудіть почуття завдяки ультрачуттєвим текстурам з натуральним кольором і ніжним ароматом. Подбайте про свою шкіру завдяки формулам, які більш ніж на 97% складаються з натуральних інгредієнтів.

Насолоджуйтеся екологічно чистою красою завдяки рослинам у складі наших продуктів, що вирощуються за принципами агроекології у Ла-Гасії з повагою до біорізноманіття.
Рекомендації щодо використання маски:
Використовувати двічі на тиждень. Нанести на шкіру обличчя, залишити на 10 хвилин, залишок продукту прибрати за допомогою ватного диску або змити водою перед нанесенням основного догляду.

-Гоммаж з екстрактом Ромашки Римської* Біо є справжнім порятунком для тьмяної шкіри. Завдяки кремоподібній текстурі та дрібним абразивним частинкам він м'яко ексфоліює шкіру, відновлюючи природне сяяння та наповнюючи її енергією.
Рекомендації щодо застосування: наносити на шкіру обличчя двічі на тиждень, залишити на 10 хвилин, залишок продукту можна прибрати за допомогою ватного диску.
Формула пройшла дерматологічне тестування.
Формула містить більше 98% інгредієнтів натурального походження.
Веганська косметика*.
*Продукти, що не містять інгредієнтів тваринного походження
Без мінеральних олій та силікону.

Формат : Тюбики,по 30мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Коралловый
Размер:
  • 30мл
Тип кожи:
Все типы

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?