Все категории
Добавить товар

Маска для обличчя вітэкс pharmacos dead sea (в коробці з магнітом) 50 г

386 грн
Описание

Активні інгредієнти:

Абіссинська олія
Грязь Мертвого моря

Дія:

Сеанс цілющого магнітного мікромасажу шкіри
Посилене живлення мінералами та мікроелементами, оновлення, відновлення й омолодження шкіри
Неймовірно м'яка, ніжна, привабливо красива шкіра

Завдяки магнітному впливу неодимового магніту відбувається мікромасаж шкіри, стимулюється вироблення колагену й еластину, поліпшується клітинне дихання, цілющі компоненти проникають у глибокі шари шкіри та працюють максимально ефективно: зволожують, живлять, оновлюють, відновлюють і вирівнюють шкіру.

Глибоководна грязь Мертвого моря надає інтенсивний оздоровчий вплив, очищає, полірує і вирівнює поверхню шкіри, залишаючи її незвичайно гладкою, рівною, шовковистою на дотик.

Цілющі мінерали Мертвого моря необхідні для підтримки природної біологічної рівноваги в шкірі. Мінерали працюють на клітинному рівні, стимулюючи процеси самооновлення й самоомолодження в шкірі, допомагаючи підтримувати її красу та молодість.

Абіссинська олія (олія крамбе) прекрасно зволожує, живить і розгладжує втомлену шкіру, допомагає протистояти негативному впливу довкілля, покращує тонус і еластичність шкіри.

Олія ши насичує шкіру незамінними поживними речовинами, оберігає від зневоднення, сприяє підтримці молодої пружності та гладкості шкіри. Знімає свербіж і лущення, заспокоює, пом'якшує і зволожує шкіру, перешкоджає появі зморщок.

Результат: глибоко зволожена та насичена цілющими речовинами, шкіра стає яскравою, ніжною і привабливо красивою.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Назначение:

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?