Все категории
Добавить товар

Гідрофільна олія для нормальної та сухої шкіри the face shop rice water bright rich...

480 грн
Описание

Делікатно видалити фарбувальні пігменти, які входять до складу декоративних косметичних засобів, а також м’яко очистити ніжну шкіру обличчя та підготувати її до подальшого догляду — усе це до снаги ефективній гідрофільній олії Rice Water Bright Rich Cleansing Oil від фахівців компанії The Face Shop.

Переваги продукту

Косметичний засіб ідеально підходить для сухого та нормального типу шкіри. Олія створена на основі натуральних інгредієнтів та має такий вплив на шкіру:

зменшує прояв вікових змін;

освіжає, живить і пом’якшує;

інтенсивно зволожує та поліпшує природний захисний бар’єр.

Як діє?

До складу косметичного засобу увійшов екстракт рису, багатий на мінерали й амінокислоти. Основний компонент продукту працює над активізацією обмінних процесів, мінімізує кількість зморщок і запобігає їхній подальшій появі. Олія делікатно очищає шкіру, відновлює її еластичність і робить рівномірним колір обличчя.

Що враховувати під час використання?

Перед застосуванням струсніть флакон. Ніжними рухами наносьте олію на обличчя. Помасажуйте, щоб поліпшити процес розчинення залишків макіяжу та умийтеся водою кімнатної температури.

Як використовувати ?
Нанести на сухе на обличчя і шию, трохи помасажувати сухими, а потім вологими руками, після цього масло перетворитися в легке біле молочко. Змити залишки масла теплою водою.
Об'єм 150 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Нормальная Сухая

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?