Все категории
Добавить товар

Вмивалка з гіалуроновою кислотою

128 грн
Описание

💦Умивалка з гіалуроновою кислотою

🌈Ціна128грн

Гиалуроновая кислота - универсальное и одно из наиболее эффективных средств для глубокого увлажнения кожи, поэтому именно она является главным действующим компонентом в составе пенки для умывания Bioaqua Water Get HA Cleanser.

Щоденний процес умивання з допомогою цього засобу забезпечить повноцінне очищення шкіри від забруднень, себума і залишків декоративної косметики, глибоке зволоження, ліфтинг, а також подарує неймовірне відчуття комфорту і свіжості.

 

Пінка Bioaqua підходить для всіх віків і типів шкіри і діє відразу в трьох напрямках:

 ·Очищення. Завдяки інноваційній формулі і комплексу кислот у складі - пінка ніжно і глибоко очищає шкіру від забруднень, накопичених протягом дня. Інноваційна формула засобу зберігає природний ph-баланс, тому підходить і для чутливої шкіри.

Зволоження. Гіалуронова кислота зволожує, створює захисний бар'єр на поверхні епідермісу, який перешкоджає втраті вологи. Глибоке зволоження шкіри попереджає утворення мімічних зморшок і сприяє розгладженню вже наявних. Шкіра набуває здоровий вид і свіжість.

Ліфтинг. Масло карите сприяє синтезу колагену, пом'якшує і захищає шкіру. Екстракт вівса покращує еластичність шкірного покриву, підтримує тонус, володіє легким омолоджуючі властивості.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?