Все категории
Добавить товар

Очищаючий гель holy land cosmetics foaming gel cleanser

1200 грн
Описание

Очищаючий гель

Делікатний гель Holy Land Cosmetics Foaming Gel Cleanser ідеально підходить для щоденного догляду за сухою шкірою обличчя, не лише ефективно видаляючи різноманітні забруднення, але й відновлюючи водно-ліпідний баланс шкіри. Ніжна текстура гелю підходить для використання як засіб для зняття макіяжу з повік. Під його впливом шкіра набуває м'якості та гладкості, стає оксамитовою і ніжною.

Формула гелю містить натуральний екстракт ромашки, який має протизапальну і заспокійливу дію, запобігає виникненню алергічних реакцій і усуває різні подразнення та висипи на шкірі. До складу косметичного засобу Holy Land Cosmetics Foaming Gel Cleanser входить рослинний комплекс Фітолен, який складається їх біомінералів і рослинних екстрактів, що сприяють активному оновленню клітин, підвищенню еластичності шкіри і розгладженню перших зморшок.

Спосіб застосування

невелику кількість мила спінити у вологих руках і нанести на вологе обличчя, трохи помасажувати м'якими круговими рухами, потім ретельно змити теплою водою.

Склад

Water (Aqua), Propylene Glycol, TEA-Lauryl Sulfate, Urea, Disodium Cocoamphodiacetate, Hydroxyethylcellulose, Equisetum Arvence Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Hedera Helix(IVY) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Benzophenone-4, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Alpha-isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Yellow 5 (CI 19140), Red 33 (CI 17200)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Сухая

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?