Все категории
Добавить товар

Pro-grade anti-aging x-strength retinol serum instytutum концентрований антиейдж-серум...

1900 грн
Описание

КОНЦЕНТРОВАНИЙ СЕРУМ З РЕТИНОЛОМ швидко та ефектично оновлює шкіру. Містить 8%-й РЕТИНОЇДНИЙ КОМПЛЕКС, який складається з 5%-го гранактивного ретиноїду — інноваційного стабілізованого ефіру ретинолу з третиноїну. Компонент проникає у глибокі шари шкіри та делікатно бореться з проблемами вікової шкіри: розгладжує зморшки, висвітлює пігментні плями й вирівнює тон і текстуру шкіри. Продукт також містить 3% синьо-зелених водоростей, натурального екстракту мікроводоростей, що подібний за ефектом до ретиноїдів.

Омолоджувальний пептид P3 у концентрації 2% запускає процес природного відновлення та відлущення шкіри. Завдяки цьому сироватка вирівнює мікрорельєф шкіри, коригує глибину й кількість зморшок, а ще інтенсивно зволожує та відновлює шкіру.

Додаткової ефективності засобу надають 3% рослинного сквалану, який утримує вологу та розгладжує шкіру, а також мультимолекулярний комплекс гіалуронової кислоти, що проникає в глибокі шари шкіри та надовго зволожує її.
Вітамін E, олія абрикосових кісточок, олія виноградних кісточок, алантоїн та провітамін B5 мають відновлювальні, антиоксидантні, заспокійливі й протизапальні властивості. Серум дерматологічно протестований.

30 мл - 3650 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?