Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Карбоксітерапія для моментального ліфтингу і антивікових програм carboxy hard 10 м

620 грн
Описание

Карбоксітерапія яка призначена для вікової шкіри. Бореться з такими ознаками фото- та хроностаріння як: мімічні зморшки та заломи; сухість, дряблість, атонічність шкіри; нерівномірний колір обличчя та гіперпігментація різної етіології; птоз м`яких тканин, втрата еластичності та тургору шкіри.
10 мл + 10 мл

Спосіб застосування:
Перед використанням ретельно збовтати, засіб двофазний. На очищену, суху шкіру нанести КРОК 1 (лужний розчин) пензлем на все обличчя 1-2 мл, за винятком губ. Не змиваючи, нанести відразу ж КРОК 2 (кислотний розчин) пензлем на КРОК 1, в кількості 1-1,5 мл круговими рухами. Після того, як два етапи змішалися на шкірі, робимо легкий масаж. Витримуємо експозицію 15-30 хвилин. Потім змити рясно водою. Закриваємо сироваткою за типом шкіри і необхідності.

Склад:
Гідрокарбонат натрію, аргирелін, леуфасил, інулін топінамбуру, шовковий гуар, екстракт солодки, арбутин, карнозін, лізин, гліцин, креатин, пролін, аргінін, карнітин, лимонна кислота, бурштинова кислота, молочна кислота, сечовина, глюконолактон, ресвератрол, полісахарид смоли ризобії, камідь сенегальскої акації.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • 10мл
Объем:
10 мл
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Антивозрастное

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?