Все категории
Добавить товар

Бальзам для послабленого волосся magic strenght 200мл тмgliss kur

224 грн
Описание

Забруднене повітря, пекуче сонце і сюрпризи погоди можуть призвести до сухості і безживності волосся, тому у вашому арсеналі має бути ефективний відновлюючий засіб. Для більшої сили, пружності і краси ваших пасом, почніть доглядати за ними за допомогою фантастичного живильного бальзаму Gliss Kur Magic Strength від німецького бренду Schwarzkopf.
Формула представленого продукту заснована на трьох протеїнах, в яких закладено неймовірну кількість поживних речовин. Після водних процедур з цим бальзамом ви відчуєте легкість, свіжість і комфорт. Ваше волосся буде сяяти неземним блиском і бездоганним здоровям. Бальзам ефективно зволожує локони, роблячи їх гладкими і слухняними. Він значно полегшує процес укладання і сприяє підвищенню обсягу волосся.
Тип засобу: бальзам для волосся
Бренд: GLISS KUR
Країна ТМ: Германія
Країна-виробник: Росія
Обєм: 200мл
Класифікація: мас-маркет
Призначення: для відновлення, живлення та зволоження
Тип волосся: усі типи
Вік:18
Стать: для жінок
Склад:Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethylsilanol Hyaluronate, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolized Keratin, Hydrolized Keratin, Isopropyl Myristate, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Citric Acid, VP / VA Copolymer, Phenoxyethanol, Behetrimonium Chloride, Sodium Methylparaben, Parfum, Glycerin, Hexylene Glycol, Polyquaternium-37, Isopropyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Спосіб застосування: нанести на вологе волосся після миття масажними рухами і ретельно змити

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары