Все категории
Добавить товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Пробник кондиціонер живчий для всіх типів волосся daeng gi meo ri for all hair...

15 грн
Описание

DAENG GI MEO RI DLAE SOO PURE Treatment нова лінія для догляду за волоссям, розроблена з багатою сумішшю, що поєднує в собі 20 різних видів лікарських трав з 20 видами натуральних екстрактів для повного комплексного догляду за вашим волоссям. Цей кондиціонер добре зволожує, живить коріння, зміцнює і запобігання випаданню волосся. Його формула призначена для самої чутливої ​​шкіри та волосся, тому вона була розроблена без будь-яких дратівливих чи токсичних інгредієнтів, вона не містить жодних сульфатів чи силіконів.

Його дивовижний інгредієнт масло камелії Чеджу дуже багате на незамінні ліпіди і традиційно використовується гейшами для пом'якшення і підвищення краси волосся. Воно робить текстуру волосся блискучою та забезпечує глибоке живлення та зволоження, а також допомагає підтримувати ліпідний баланс волосяного волокна, надаючи йому еластичність та бархатистість. Цей засіб відновлює сухе та пошкоджене волосся. Забезпечує шовковистість, живлення та блиск волосся, від коріння до кінчиків, відновлюючи волосяні волокна та забезпечуючи життєву силу. Цей багатий настій трав був об'єднаний важливими антиоксидантними інгредієнтами, які здатні захистити волосся та дати детоксикаційний ефект на шкіру голови.

Цей кондиціонер також збагачений великою кількістю трав з антисептичними властивостями, що очищають і природні, такими як шавлія, м'ята, чайне дерево, розмарин, евкаліпт, яблуко, ананас, лимон і грейпфрут. Це дає можливість розслабитися, забезпечити приємне відчуття свіжості на волоссі та збалансувати надлишок шкірного сала в корені волосся. Крім того, інші його натуральні компоненти, такі як ройбуш, алое віра, маточне молочко, гранат, центелла азіатська і лаванда, мають силу олії камелії і насіння соняшнику, які доглядають і повертають блиск, м'якість і шовковистість вашому волоссю, забезпечуючи велике харчування. .

Насолоджуйтесь м'яким та розслаблюючим ароматом східних трав при кожному використанні даногозасобу. Його колір характерний для його природного складу, він не містить штучних барвників. Його формула також не містить: парабенів, сульфатів, силіконів, штучних пігментів, триетаноламідів, Бенфенонів, BHT, PEG та ін.

Спосіб застосування: Намочіть волосся та шкіру голови теплою водою, візьміть помірну кількість продукту та рівномірно нанесіть на шкіру голови та волосся. Помасажуйте протягом 1-3 хвилин і ретельно змийте водою.

Об'єм 7 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары