Все категории
Добавить товар

Парфумована вода love potion (лав поушен), оріфлейм

350 грн
Описание

Виробник: Oriflame Cosmetics
Тип парфумерії: Парфумована вода

Кілька примірників у наявності

Парфумована вода Love Potion , Оріфлейм  - це спокусливий, сексуальний і магічний аромат для впевненої, чуттєвої і пристрасної жінки, яка не боїться своїх бажань і почуттів. Вона красива, рішуча, приваблива, живе за своїми правилами, вона наповнена вогнем та інтригою, це справжня рокова жінка. Цей аромат справжній еліксир кохання і спокуси, випробуйте силу потягу, перед яким чоловікам не встояти… Імпульсивний аромат має в своєму складі афродизіаки натурального походження, такі як: шоколад, який підіймає настрій і розкріпощає, пряний імбир збуджує і допомагає відволіктися, сандал підсилює відчуття, все це доповнено ніжним акордом лілії і ванілі.

Афродизіаки – це речовини, які стимулюють статевий потяг і загострюють сексуальну активність. Вони здатні настроїти людину на думки про кохання, наповнити її серце теплом і бажанням. Натуральними афродизіаками вважаються деякі рослини і фрукти – жасмин, кориця, ваніль, пачулі, сандал, полуниця, малина, а також речовини тваринного походження – амбра, мускус, сивет. Афродизіаки снижують напругу, стимулюють кровообіг, розслаблюють, підіймають настрій, дозволяючи розкріпоститися, швидше досягти задоволення в момент близькості і отримати максимум відчуттів. Також афродизіаки надають омоложуючий ефект і зміцнюють імунітет.

Відкрий для себе чарівну силу бажання завдяки аромату, який розкриває всі секрети любовного задоволення, перетворюючи тебе в чуттєву спокусницю.

Тип аромату:     східний, фруктовий
Верхні ноти:   шоколад, имбір, мандарин, ром
Серце:              біла лілія, ваніль, квіти какао
Шлейф:              бобі тонка, сандал, шоколад
Парфумер:       Жан Жак (Jean Jacques)

Красива подарункова упаковка, флакон незвичний форм.

50мл.Виробник - Оріфлейм.

По каталогу Оріфлейм ціна 885грн

Є в наявності багато різних туалетних і парфумованих вод компанії Оріфлейм по дуже приємним цінам.
Можна всі переглянути на сайті інтернет-магазину "Золушка"
**********************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
user135378
user135378
Киев
Была

Похожие товары