Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Аромат good girl від carolina herrera, оригінал з brocard, 30ml

1700 грн
Описание

Тип парфумерії: Парфумована вода

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum — жіночий квітковий аромат, створений парфумером Луїзою Тернер 2016 року та підкорив серця. Провокація починається з назви та флакона: таке спокусливе взуття навряд чи можна вважати підхожим добрим дівчаткам. Ви просто мало знаєте про добрих дівчаток, говорить аромат, про ту битву ангелів і демонів, яка йде в них у душі, про яскравий бунт і тиху, м'яку ніжність.
Темна та світла сторона, їх контраст і взаємне доповнення наявні у всій ольфакторній піраміді: початкові ноти свіжого бергамоту та лимона відтіняє теплий підбадьорливий аромат чорної кави, посилений білою серцевиною мигдалю. Біле серце з жіночної туберози, чий аромат витягли новим способом, яскравого флердоранжу, вишуканого жасмину самбак підкреслює чуттєвість троянди та багатством ірису.
Темна сторона представлена базою з теплого ароматного какао в поєднанні з п'янкою солодкістю бобів тонка, посилена кондитерськими нотами праліне, кориці та ванілі, відтінена пачулі, сандалом і білим кедром. Спокуса та спокуса представлені в ній мускусом і амброю — чи можна встояти перед такою композицією? Кароліна Еррера де Баес, засновник бренда: «Дайте дівчині відповідне взуття, і вона завоює світ»
Аромат куплений у brocard, продам з оригінальним пакетом

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл
Продавец
olgal...
olgalemeshko83729
14% выполненных заказов
Была