Все категории
Добавить товар

Shimmer парфумований спрей.

500 грн
Описание

Shimmer Mist от VS — это, по сути, те же духи, только менее концентрированные + дополнительный эффект мерцания кожи. Содержит экстракт Алоэ Вера. Просто нанесите его на кожу и почувствуйте прикосновение утонченного аромата! В наличии в двух ароматах.

VELVET PETALS - солодка мигдальна глазур та пишне цвітіння (божевільний 💔 смачно-солоденький, ніжний, кремовий аромат, прям хочеться з'їсти).

•BARE VANILLA - збита ваніль та кашемір (така затишна та насичена ванілька, теплий, гурманський аромат).

• PURE SEDUCTION - соковита слива та фрейзія (смачненький цукерково-фруктовий аромат, з кислинкою).

• LOVE SPELL - цвітіння вишні та персик (смачний, фруктово-квітковий аромат, який нагадує жуйку, солоденький).У наявності спрей.

Цена за 1 шт 470грн

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ

Перед використанням струсіть флакон із спреєм Bare Vanilla Shimmer, щоб блискітки перемішалися з основою рівномірно. Розпиліть спрей на шкіру з відстані приблизно 15-20 см, при цьому тримайте флакон під кутом. Рекомендується використовувати спрей на відкритих ділянках шкіри, таких як руки, ноги, декольте чи плечі. Якщо ви хочете посилити блиск, нанесіть кілька шарів, але не переборщіть, щоб уникнути надмірної кількості блискіток. І пам'ятайте, що блискітки і мерехтіння підійдуть не тільки для особливих випадків, але і для звичайного дня, щоб виглядати яскраво і чарівно!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Персиковый
Размер:
  • Onesize
Продавец
abeau...
abeautystore
Супер-продавец
Запорожье
81% выполненных заказов
Была