Все категории
Добавить товар

Жіноча парфумована вода carolina herrera 212 vip тестер

1290 грн
Описание

Жіноча парфумована вода Carolina Herrera 212 VIP

Бренд, дизайнер Carolina Herrera
Аромат 212 VIP
Рік випуску 2010
Класифікація EDР (Парфумована вода)
Об'єм, мл 80 тестер
Характеристика Яскравий, сучасний, гламурний
Початкова нота Ром, маракуйя
Нота серця Мускус, гарденія
Кінцева нота Ваніль, боби тонка

Керівники модного будинку Carolina Herrera вирішили повторити успіх знаменитого аромату 212 випуском нової жіночої туалетної води 212 VIP. Аромат для обраних. Ще більше розкоші, елітарності, яскравості зі смаком романтики, пристрасті і унікальної атмосфери сходу. Абсолютна досконалість композиції, ідеї та її чудового виконання. Carolina Herrera 212 VIP – атрибут сучасної жінки, яка визнає, що вона найкраща і охоче повідомляє про це іншим за допомогою жаркого, манливого аромату свого тіла.
Вона прекрасна і успішна, незалежна і вільна. Тільки їй вирішувати з ким ділитися своїм романтичним настроєм або чуттєвими фантазіями. Тільки їй вирішувати, кого обдарувати увагою і ніжністю. Її неможливо спокусити або закохати. Її не вибирають — вона вибирає.
Ось такий складний, неоднозначний образ склався у авторів блискучої композиції, і для його реалізації вони вибрали тільки найкращі інгредієнти. Верхні ноти букета тримаються на звучанні солодкої тропічної маракуї і благородного, міцного витриманого рома. Їх плавно витісняють терпкий запах мускусу і ніжне пахощі гарденії. І як закінчення відчуваються нотки бобів тонка і нудотно-соблазняющей ванілі.
Аромат для яскравих, видатних особистостей. З туалетною водою Carolina Herrera 212 VIP кожна жінка може відчути себе зіркою, оточеною увагою і любов'ю. Це чудовий вибір мешканки великого міста, де виділитися із загальної маси неймовірно складно.
З парфумом Carolina Herrera 212 VIP, ви відчуєте себе героїнею глянцевих обкладинок – досконалою, унікальною і бажаною. Запах гламурних нічних клубів і розкішних вечірок, гучних подій і червоних парадних доріжок, бурхливе нічне життя і світла софітів – і все це в стильному елегантному флаконі у вигляді капсули.

Характеристики

Основні
Виробник Carolina Herrera
Вид парфумерної продукції Тестер - Парфумована вода
Обсяг 80.0 (мл)
Країна виробник США
АромИр

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • 100мл
Продавец
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Киев
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары