Все категории
Добавить товар

Жіноча туалетна вода burberry weekend london100мл

355 грн
Описание

Жіноча туалетна вода Burberry Weekend London (Барберрі Вікенд Лондон)

У нашому магазині представлена недорога туалетна вода високої якості заводів Туреччини й ОАЕ. Часто таку воду називають ліцензійною, про її переваги та вади, порівнюючи з оригінальною туалетною водою, можна почитати в нашій статті «Ліцензія чи оригінал»

Парфумована вода Burberry Weekend London for Women

Бренд, дизайнерBurberryАроматWeekend LondonХарактеристикаЗатишний, ніжний, добрийПочаткова нотаМандарин, резеда, шавліяНота серцяКорінь фіалки, ірис, нектарин, квітка персика, шипшина, цикламен, гіацинтКінцева нотаКедр, мускус, сандал

Опис

Бездоганність і стриманість британського стилю, елегантність і простота, традиційність і сучасність — всі ці риси втілюють іменну парфюм от Burberry - Burberry London.

М'який, розслаблювальний аромат Burberry Weekend London for Women закликає на час забути про похмурі будні та робочу суєту та відпочити, занурившись в атмосферу чарівної солодкості. Та й як інакше, якщо перед нами чудова квіткова композиція, приправлена нотками цитруса та мускусу? Таке майстерне поєднання з перших нот настроює на хвилю блаженної млості та умиротворення.

Яскравий присмак веселощів несе життєствердний сенс: радості та сміху в житті має бути якомога більше, адже вони прищеплюють нам любов до всього навколишнього та заряджають енергією для активної діяльності.

Ніжний аромат починається обережною ходою червоного цикламена, блакитного гіацинту та вибухає бризками мандарина. У серці букета заховані нотки ірису та шипшини, нектарина та шавлії, солодких квітів персика та резеди. Шлейф аромату складається із захопливих запахів кедра, мускусу та сандалу. Ось такий літній, барвистий, різномастий коктейль створили парфумери, щоб потішити нас туалетною водою з ароматом свята та заміського пікніка.

Емоційна композиція наповнює атмосферу грайливою безтурботністю і налагодження на шалені розваги. Хай де ви будете, ілюзія строкатої галявини, променистого сонця і дружнього тепла не залишить вас ні на хвилину.

Burberry Weekend London — бажаний подарунок для молодої дівчини, доброї, чуйної, романтичної. Його фантазійний аромат швидко подібний до неї та стане природною частиною образу життєлюбної спокусниці, яка фліртує з усім світом.

Аромат просто створений для невиправних оптимісток, які принципово не відчувають труднощів і беззастережно вірять у себе. Класика вишуканої парфумерії, ця розкішна туалетна вода підійде до будь-яких умов, стрімко забарвлюючи її в соковиті відтінки квітного літа.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Семейство аромата:
Цитрусовые
Продавец
irchik8888123
irchik8888123
Одесса
31% выполненных заказов
Была

Похожие товары