Все категории
Добавить товар

In love again edition fleur de la passion yves saint laurent, туалетна вода.

5900 грн
Описание

In Love Again Edition Fleur De La Passion Yves Saint Laurent, туалетна вода.
Флакон зі спреєм, в коробці.
Залишок на фото: 90 зі 100 мл.
Ціна: 5900 грн.

Відправляю "Новою поштою" на протязі 3-5-ти РОБОЧИХ днів з моменту ПОВНОЇ передоплати!
Післяоплати (накладного платежу) НЕМАЄ!

In Love Again Edition Fleur De La Passion від Yves Saint Laurent - це парфум для жінок, належить до групи ароматів Квіткові Фруктові.
In Love Again Edition Fleur De La Passion був випущений в 2005.
Парфумер: Jean-Claude Ellena.
Верхні ноти: Грейпфрут, Малина, Чорна Смородина, Виноград, Чорниця; ноти серця: Листя Чорної Смородини, Страстоцвіт, Півонія, Троянда, Зірчатий Аніс, Магнолія; ноти бази: Мускус, Сандал, Ваніль.

Яскравий аромат Yves Saint Laurent Jasmin Etoile - це аромат, перед яким не зможе встояти жодна представниця прекрасної статі. Він був створений у 2005 році і відразу сподобався багатьом жінкам. Ця парфума була створена спеціально для тих жінок, які мають чуттєву душу і захоплюються всім прекрасним у цьому світі. Жінки, які закохані в життя і постійно в ньому шукають лише позитивні моменти, зможуть належним чином оцінити цей парфум. 2-я квітів та фруктів постійно переплітається у цьому парфумі.
Yves Saint Laurent - це унікальне поєднання свіжих нот мандарину, яскравого смаку чорної смородини та екзотичного фрукту - зірчастого анісу. Всі ці інгредієнти здатні надати аромату весняного настрою і польоту. Серце парфуму складається з чуттєвого жасмину, який здатний задати аромату певного напрямку. Підкреслює аромат карамболь жасмину. Завершують всю цю фруктово-квіткову композицію, солодкуваті відтінки ванілі, кедр та сандал. Вони п'янять і забирають кожну дівчину, яка користується цим парфумом, у чарівний світ, сповнений чуттєвості, яскравого та вічного кохання. Парфум Yves Saint Laurent завжди буде чудовим подарунком для жінок, які високо цінують високі почуття та найкращі людські якості. Він здатний підкреслити природну красу кожної жінки та її найкращі якості.
Купивши аромат Yves Saint Laurent In Love Again Jasmin Etoile, ви зможете повною мірою насолоджуватися його особливостями та унікальністю, яка притаманна далеко не всім парфумам. Справжнє кохання, безмежне щастя та море позитивних емоцій – це все те, що може подарувати цей прекрасний аромат. Жінка, яка стала його власницею, зможе стати ще прекраснішою і життєрадіснішою, їй супроводжуватиме удача, а всі розпочаті справи та задумані бажання обов'язково здійсняться.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Розовый
  • Жёлтый
Размер:
  • 100мл
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
52% выполненных заказов
Была