Все категории
Добавить товар
Этот товар уже продан, но есть много похожих

Набор для удаление волос veet expert intimate zone

300 грн
Описание

Набір Veet Expert Intimate Hair Removal Kit можна використовувати для всієї зони бікіні та підходить для всіх типів шкіри, навіть для чутливої. Набір містить крем для видалення волосся (50 мл) і пінку (50 мл), які можна використовувати до, після і між сеансами видалення волосся.

Крем для видалення волосся Veet Expert містить масло ши і діє навіть на більш густе волосся. Крем для видалення волосся забезпечує ефективний результат і починає діяти через 2 хвилини. (Крем використовується від 2 до 6 хвилин.) Зволожує шкіру протягом 48 годин.

Multi Benefit Foam — це піна, яка відлущує шкіру та додає зволоження. Можна використовувати до, після та між сеансами епіляції.

Як користуватись:
Крем для видалення волосся: використовуйте мінімум 2 хвилини та максимум 6 хвилин. 1. Рівномірно нанесіть крем для видалення волосся Veet Expert, щоб покрити все волосся. 2. Залиште крем на шкірі на 2 хвилини, а потім шпателем обережно зішкребте крем на невеликій пробній ділянці. Якщо волосся легко відривається, використовуйте шпатель, щоб видалити залишки крему. Якщо волосся вперте, ви можете залишити крем на 6 хвилин, але не залишайте його довше. 3. Ретельно промийте шкіру водою, щоб видалити весь крем, а потім висушіть.

Багатоцільова піна: до та після епіляції використовуйте мультикорисну піну Veet Expert. Перед використанням добре збовтати. Використовується перед видаленням волосся для підготовки шкіри. Надайте шкірі ніжне відлущування, втираючи піну в шкіру, ніби це зволожуючий крем. Зачекайте принаймні 24 години, перш ніж використовувати крем для видалення волосся Veet Expert згідно з інструкцією. Можна використовувати після та між епіляцією для зволоження шкіри. Потім втирайте піну в шкіру, ніби це зволожуючий крем.

Привезений з Німеччини
Користувалась 1 раз, тому як новий

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 50мл