Все категории
Добавить товар

Biotrade odorex deo antiperspirant spray

220 грн
Описание

Biotrade Odorex Deo Antiperspirant Spray Спрей-антиперспірант тривалої дії

Вік: 15+
Призначення: захист від поту, від запаху
Час застосування: універсальний
Стать: унісекс
Класифікація: лікувальна
Країна ТМ: Болгарія
Зроблено в: Болгарія
Застосовувати: д***************пис
Якщо ви не з чуток знайомі з такою малоприємною проблемою, як підвищена пітливість долонь і пахв, то інноваційна розробка болгарського бренда Biotrade стане вашим найкращим помічником у ефективній боротьбі з нею. З ним не потрібно переживати, що будь-який перепад температури, стресова ситуація або надмірна активність можуть зіпсувати зовнішній вигляд мокрими плямами та неприємним запахом.

Тривала дія спрею-антиперспіранту спрямована на зупинку підвищеної пітливості долонь і пахв, а також на захист від неприємного запаху. Засіб не порушує природної терморегуляції й не залишає плям на речах. Спрей-антиперспірант зупиняє пітливість і неприємний запах на період до двох тижнів.

Спосіб застосування: Перед тим як використовувати, помийте милом і водою та висушіть добре зону. Потім нанесіть достатню кількість спрею Odorex Deo і зачекайте, поки висохне. На ранок вимийте спрей тільки водою. Повторіть процедуру 3 послідовних вечори. Для підтримувального ефекту один раз нанесіть спрей на кожні 7-14 днів залежно від індивідуальної схеми.

Наприклад: Якщо після першого використання пітливість з'явилася на 10 день, отже, схема програми Odorex Deo раз на кожні 9 днів. В продовження періоду зону можна мити різними типами мила, оскільки не впливає на ефект продукту. Немає потреби використовувати Odorex Deo щодня.
Состав: Aqua, Alcohol, Aluminium Chloride, Glycerin, Methenamine, Parfum

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
anna101795
anna101795
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары