Все категории
Добавить товар

Лосьон для тіла від comfort zone tranquillity 50 ml

500 грн
Описание

💫 Ароматична емульсія шовковиста з легкою зволожуючою текстурою забезпечує харчування, зволоження шкіри і відчуття розслаблення і спокою.
💫 Як використовувати
Щодня, після ванни або душу, нанесіть невелику кількість лосьйону на все тіло легкими масажними рухами до повного вбирання.
💫 Ключові інгредієнти
✨Амарант, родом із Центральної Америки, здавна шанувався ацтеками та інками за поживні властивості. Багате скваланом і токотрієнолами, максимально спорідненими з шкірою амарантова олія ідеально підходить для сухої та пошкодженої шкіри, відновлює оптимальний рівень зволоженості, надає м'якість та еластичність.

✨Ефірні олії солодкого апельсина та кедра складають ексклюзивну суміш TRANQUILLITY™, яка гармонізує розум і тіло, знімає стрес та напругу. Ефірні олії троянди, сандала, герані та ветівера завершують букет, забезпечуючи розслаблення.

✨Олія бабасу багата насиченими жирними кислотами. Високий відсоток вмісту лауринової кислоти надає йому бактерицидних властивостей. Впливаючи на спектр хвороботворних мікроорганізмів, лауриновая кислота здатна боротися навіть із вірусом герпесу. Містить токотрієноли – потужні антиоксиданти.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серый
Размер:
  • 50мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Увлажнение