Все категории
Добавить товар

Бездротовий випрямляч для волосся (плойка акумуляторна) tico

1169 грн
Описание

Стать: Для жінок

Бездротовий випрямляч для волосся TICO Professional Glamour Magic

Випрямляч для волосся TICO Professional Glamour Magic - інноваційна модель, яка працює від вбудованого акумулятора і зможе забезпечити ідеальне волосся в будь-яких ситуаціях, де б Ви не знаходилися. Бездротовий випрямляч досить функціональний і при цьому дуже простий в експлуатації, а користуватися ним зможе навіть дитина. Модельний ряд професійних випрямлячів для волосся практично не має аналогів.
Випрямляч TICO оснащений плаваючими пластинами 18 x 70 мм з керамічним покриттям. Кераміка забезпечує хороший захист волосся при роботі з утюжком, а так само володіє чудовим ковзанням. Плаваюча система пластин забезпечить оптимальне стискання пластин і площу прогріву незалежно від товщини пасма волосся. Ми акцентуємо увагу на те, що утюжок відмінно підійде для використання на короткому волоссі до плечей, для роботи з чубком або чоловічою бородою, а так само для випрямлення дитячого волосся. Ваша дитина цілком зможе використовувати випрямляч при належному роз'ясненні правил використання та безпеки, а мамам дозволить полегшити щоденні збори дитини до школи.
Модель має електронний терморегулятор з LED індикацією на 3 режими нагріву: 160, 180 і 200 C. Температурний діапазон оптимальний практично для всіх типів волосся, що робить випрямляч універсальним. Працює модель від вбудованого Li-Ion акумулятора, що дозволяє використовувати її у будь-якій країні світу, а заряджати від будь-якого пристрою.
Окремо хочеться відзначити дизайн моделі - він яскравий і ергономічний, випрямляч чудово сидить в руці і має скромні розміри, завдяки чому він зможе легко вміститися в будь-яку жіночу сумочку. Є кнопка для фіксації пластин, так званий «замок для пластин», щоб при транспортуванні і зберіганні випрямляч займав менше місця. На корпусі 3 кнопки для включення-виключення і регулювання нагріву, а на внутрішній частині корпусу є блокуюча кнопка, яка не дозволить випадково включиться утюжку при транспортуванні.
Особливості випрямляча TICO Professional Glamour Magic:
* Яскравий ергономічний дизайн в перлинно рожевому кольорі
* Бездротова модель
* Плаваючі пластини 18 x 70 мм
* Керамічне покриття пластин
* 3 режими нагріву - 160, 180 і 200 C
* Електронний терморегулятор з LED індикацією
* Блокування кнопок від випадкового включення
* Фіксація пластин
* Вбудований Li-Ion акумулятор
* Працює в будь-якій країні світу
* Зарядка від будь-якого пристрою з USB роз'ємом
В комплекті:
* Випрямляч
* Документація
* Кабель для зарядки USB - microUSB 1.5 метра
* Фірмовий чохол для випрямляча.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Продавец

Похожие товары