Все категории
Добавить товар

Навушники бездротові ugreen hitune x6 anc гібридне шумозаглушення

1490 грн
Описание

Тип аксесуара: Навушники

Кілька примірників у наявності

Іммерсивний звук з динамічними басами: Насолоджуйтесь музикою з глибокими басами та без спотворень. Бездротові навушники Ugreen X6 з шумозаглушенням оснащені 10-міліметровими алмазоподібними вуглецевими динамічними драйверами, які легші і міцніші за традиційні металеві динамічні драйвери.

Комфорт: пориньте у свою музику. Кожен навушник важить всього 5,2 грама, майже як аркуш паперу, що забезпечує більш легку та зручну посадку.

Слухайте цілий день, заряджайте за лічені хвилини. Зарядіть ці бездротові навушники всього за 10 хвилин, щоб отримати 2 години музики. Завдяки 6 годинам безперервного відтворення та зарядному футляру великої ємності ці бездротові навушники з активним шумопоглинанням забезпечують до 26 годин прослуховування.

Надчіткі дзвінки: робіть чіткі дзвінки з будь-якого місця. Навушники X6 Bluetooth з функцією шумозаглушення Real Clear Voice 4.0, 6 мікрофонами і використовують алгоритм для точного захоплення вашого голосу в режимі реального часу, усуваючи при цьому 90% навколишнього шуму.

Гібридне активне шумозаглушення: зменшіть повторювані шуми для кращого прослуховування. Бездротові навушники Ugreen X6 забезпечують до 35 дБ дворежимної технології активного шумоподавлення без тиску на внутрішнє вухо, яке є в інших навушників.

Похожие товары