Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Кокон (гніздечко) для новонароджених, гіпоалергенний, розпродаж

499 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип: Матраци
Колір: Інший колір

Швейна міні-студія з професійним обладнанням "Майстерня домашнього затишку" пропонує:

Ергономічний та універсальний кокон-позиціонер (або гніздо, або бейбінест) створює затишний обмежений простір та забезпечує почуття безпеки та комфорту для малюка. Кокон – необхідна річ для новонароджених. Він ніжно фіксує малюка в зручній позиції.

Кокон можна використовувати при годівлі, адже дитину не потрібно тримати на руках – достатньо покласти кокон собі на коліна. Кокон зручно брати з собою, якщо Ви в гостях на дачі їдете в машині. Ваша дитина почуватиметься комфортно під час переїзду.

Кокон виконаний з 100% бавовни (бязь, 100% бавовна) та холлофайбера. Всі матеріали гіпоалергенні. Спальне місце має додатковий знімний матрацик. Зі зростанням малюка можна продовжити термін служби кокона просто розв'язавши бантик.

Характеристики: 1) створює оптимальні умови для новонародженого малюка та для його почуття безпеки у період адаптації; 2) кокон можна брати в батьківську постіль, щоб полегшити процес нічних годівель та спільного сну мами та малюка; 3) щільний та високий бортик з антиалергенним наповнювачем захистить від падіння та створить ефект обмеженого простору для малюка; 4) гніздечко-кокон можна використовувати для дитини до 5-6 місяців.

Розмір: 90х65 см (спальне місце 65х30 см)

Ми також готові виготовити кокон з урахуванням ваших побажань як кольору, розміру, матеріалу, оформлення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
user305553
user305553
Киев
Был