Все категории
Добавить товар

Електрична простирадло 155 × 170 см євро lux двоспальне (кольо...

1399 грн
Описание

Виробник: @***
Тип: Ковдри

Кілька примірників у наявності

Турецькі електропростирадла *** - це відмінне співвідношення ціни і якості!
Чому вони краще за інших, аналогічних виробів?
1. Перше, і найголовніше, це те, що в турецьких електропростирадла *** використаний спіральний нагрівальний елемент, який опоясує навколо склонитки, що, в свою чергу забезпечує відмінні нерозривні характеристики, «пружинний» ефект і додаткова ізоляція нагрівального елементу.
2. Сам нагрівальний елемент покритий високоякісним силіконом, що виключає пересихання і трісканя ізоляції при нагріванні і охолодженні.
3. Надійний і зручний регулятор потужності на три положення, а в двоспальних електропростирадлах, він з можливістю включення виключення двох половин окремо, для вибору найбільш оптимального температурного режиму.
4. Особливий зносостійкий матеріал, що володіє наступними функціональними характеристиками: не накопичує в собі статичної електрики, легкий, «дихаючий», швидковисихаючий, прекрасно зберігає свою форму і не вимагає спеціального догляду.
5. Системи індивідуального обігріву - електропростирадла, вже давно і успішно використовують в Європі в холодну пору року (Італія, Іспанія, Німеччина, Туреччина і т.д.) де, власне, вони і виробляються. Електропростирадло - це надійний, якісний виріб для кожного будинку.
6. Електропростирадло забезпечує м'який, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні виробу, що добре впливає на кровопостачання організму, і сприяє міцному спокійному сну.
7. Також, вони ефективно використовуються при болях в спині, ревматизмі, остеохондрозі, радикуліті та інших захворюваннях, що вимагають впливу тепла.

Виробник: @***
Кількість температурних режимів: 2

Безпека: Захист від перегріву
Вид: Двоспальні
Гарантія: 12 місяців
Матеріал: Поліамід
Харчування: Від мережі
Країна реєстрації бренду: Туреччина
Країна-виробник товару: Туреччина
Тип управління: Механічний регулятор

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары