Все категории
Добавить товар

Līvānu stikla fabrikа винтаж ливанский стекольный завод гутная техника литой...

899 грн
Описание

Ліванський склянний завод (Līvānu stikla fabrikа) було засновано у 1887 році, він успішно працював до 2008 року, був одним з найбільших підприємств у Латвії та у всьому срср. Завод випустив багато шедеврів! Всі вони мали ексклюзивні особливості, бо кожен виріб - ручна неповторна робота!
Вишуканий глечик для терпкого вина, води, прохолодного молока або солодкого узвару! Відливаючі кольором молодої зелені, такий, здавалося б, улітарний предмет вражає вишуканістю форми та якістю!
Виконаний з соковитого яскравого художнього скла в гутній техніці методом вільного видування, сплавлення окремих деталей, лиття. Скло має повітряні вкраплення, що підтверджує серйозний вінтажний вік виробу! Є інформація, що це 1930-ті роки, але не думаю. Більше схоже на 1970-ті.
Достатньо великий, висота - 27,5 см, об'єм - 1,6 літра. Має високу литу ніжку, округлу форму і завужене горло. Така форма чудово зберігає автентичний смак напою! Передбачена зручна ручка.
Під струменями ультрофіолету скло відбиває яскравим жовто-зеленим світлом, що свідчить про наявність солей урану у складі.
Дозвольте собі цю вінтажну розкіш!
Стан гарний, згідно фото.

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Стекло